Αρχική / ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ / Τα πάντα έχουν μια τιμή, όχι πάντα και αξία…

Τα πάντα έχουν μια τιμή, όχι πάντα και αξία…

Ο Χρήστος Μπαφές αποτελεί αγαπητό μέλος της κοινότητας των φιλάθλων, κερδίζοντας την εκτίμηση και τον σεβασμό όχι μόνο των υποστηρικτών του Ολυμπιακού, της αγαπημένης του ομάδας, αλλά και των φιλάθλων όλων των ομάδων. Η αφοσίωση και η ειλικρίνεια που τον διακρίνουν τον έχουν αναδείξει σε μια αξιοσέβαστη προσωπικότητα στον χώρο του αθλητισμού, ξεπερνώντας τις διαχωριστικές γραμμές της οπαδικής αντιπαλότητας.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει συχνά, υπάρχουν πάντα οι «άρρωστοι», οι «κομπλεξικοί» και οι «προβληματικοί» που προσπαθούν να μειώσουν τη συνεισφορά και την αξία του. Αυτοί οι άνθρωποι, γεμάτοι από φθόνο και μνησικακία, προσπαθούν να βρουν αφορμές για να υποβαθμίσουν τα επιτεύγματά του και να αμαυρώσουν την εικόνα του. Παρόλα αυτά, η ακεραιότητα και η αποφασιστικότητα του Χρήστου Μπαφέ τον καθιστούν άτρωτο απέναντι σε τέτοιου είδους επιθέσεις, συνεχίζοντας να αποτελεί πηγή έμπνευσης και υπόδειγμα αθλητικού ήθους για όλους.

Η σταθερότητα του χαρακτήρα του και η αφοσίωση του στις αρχές του είναι αυτό που τελικά υπερισχύει, αναδεικνύοντας τον Χρήστο Μπαφέ ως έναν άνθρωπο που αξίζει να θαυμάζεται και να τιμάται από την αθλητική κοινότητα και πέρα από αυτήν.

Είναι ντροπή που, σε μια συλλυπητήρια ανάρτηση του Χρήστου Μπαφέ για την απώλεια μέλους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έγινε δέκτης υβριστικών, υποτιμητικών σχολίων αλλά και απειλών από ανώνυμα προφίλ. Αυτή η απρεπής συμπεριφορά υπογραμμίζει την τοξικότητα που μπορεί να διαπερνά τις αθλητικές κοινότητες και την ανάγκη για μεγαλύτερο σεβασμό και ενότητα μεταξύ των φιλάθλων. Παρά τις προσβολές και τις απειλές, η στάση του Χρήστου παραμένει αμετακίνητη, επιδεικνύοντας το μεγαλείο του χαρακτήρα του και την ακλόνητη δέσμευσή του στις αξίες του αθλητισμού και της ανθρωπιάς.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Αν θες Σάσα περίμενε ή πάρε κάποιον καλό τώρα!

Ο χειρισμός του Ολυμπιακού αναφορικά με τον Σάσα Βεζένκοφ και η γενικότερη ενίσχυση της ομάδας ...

Βρείτε μας στο Twitter