Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Στην Ελλάδα ο Μαρινάκης που ορίζει τις εξελίξεις

Στην Ελλάδα ο Μαρινάκης που ορίζει τις εξελίξεις

Ο Ολυμπιακός ξεκινά την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, ωστόσο αντιμετωπίζει πολλά ανοιχτά μέτωπα που απαιτούν άμεση επίλυση. Η έλευση του Βαγγέλη Μαρινάκη από το εξωτερικό αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε πολλά ζητήματα, με δύο από τα πιο καίρια να είναι οι ανανεώσεις των Κώστα Φορτούνη και Γιώργου Μασούρα, τα συμβόλαια των οποίων έχουν λήξει.

Ο Κώστας Φορτούνης, αρχηγός και βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού, έχει αναπτύξει μια σχέση αμοιβαίας εκτίμησης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η παρουσία του Μαρινάκη αναμένεται να δρομολογήσει τη συνάντηση των δύο ανδρών, κατά την οποία θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν το μέλλον του παίκτη στην ομάδα. Η συνάντηση αυτή θα βάλει τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούν για το μέλλον του Φορτούνη και θα καθορίσει την συνέχιση της καριέρας του στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, η ανανέωση του Γιώργου Μασούρα αποτελεί επίσης προτεραιότητα για τη διοίκηση. Ο Μασούρας, έχοντας αποδείξει την αξία του με τη συνέπεια και την απόδοσή του, είναι σημαντικός για τη διατήρηση της δυναμικής της ομάδας και η παραμονή του κρίνεται απαραίτητη για τη νέα σεζόν.

Η επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη σηματοδοτεί την έναρξη των διαδικασιών για τη σύναψη νέων συμβολαίων με τους δύο αυτούς σημαντικούς παίκτες. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις και ελπίζουν σε θετικά νέα που θα ενισχύσουν την ομάδα και θα διασφαλίσουν την παρουσία των δύο αστεριών του συλλόγου και για τα επόμενα χρόνια.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Επιβεβαίωση για Μπρεϊθγουεΐτ

Οριστικό Ναυάγιο στην Μεταγραφή του Μπρέθγουεϊτ στον Ολυμπιακό Η μεταγραφή του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ στον Ολυμπιακό ...

Βρείτε μας στο Twitter