Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Σπανούλης:”Δούλεψα πολύ το πόδι μου για να είμαι έτοιμος”

Σπανούλης:”Δούλεψα πολύ το πόδι μου για να είμαι έτοιμος”

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Σπανούλης, τόνισε: «Ήταν σα μια κανονική προετοιμασία όπως όλα τα χρόνια. Η μοναδική διαφορά είναι οι δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε λόγω της πανδημίας και το ότι δεν θα έχουμε κόσμο… Όσον αφορά στο αθλητικό πλαίσιο, είναι όλα τα ίδια. Δουλεύουμε καθημερινά να φτάσουμε εκεί που θέλουμε και ευελπιστούμε μαζί με τη βελτίωση να έρχονται και οι νίκες».

Ερωτηθείς αν θεωρεί πως υπάρχει «όρεξη» για επιτυχίες στην ομάδα, απάντησε: «Πάντα υπάρχει όρεξη και πείνα. Δεν μπορείς δέκα χρόνια να πετυχαίνεις συνέχεια. Εμείς ήμασταν 7-8 χρόνια στην κορυφή. Λογικό είναι να μεσολαβήσουν κάποια πράγματα που να σε πάνε πίσω, όμως, η διοίκηση και ο κόουτς έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν για να είμαστε ανταγωνιστικοί φέτος».

Ο αρχηγός ρωτήθηκε για τον σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός παρκέ για μεγάλο διάστημα και πως τα κατάφερε να τον ξεπεράσει… «Έκατσα, συγκεντρώθηκα και απομονώθηκα ώστε να ‘φτιάξω’ το πόδι μου και την άνοιξη και το καλοκαίρι, ώστε να είμαι έτοιμος τη χρονιά που έρχεται. Η πρόκληση είναι πάντα ομαδική. Πάντα θέλεις να πετύχει η ομάδα και να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Ανανέωσε ο Βασιλιάς της Ευρώπης!

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κύριος Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκε με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη ...