Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Σε βάζει υπό μεγάλη πίεση το γήπεδο του Ολυμπιακού»

«Σε βάζει υπό μεγάλη πίεση το γήπεδο του Ολυμπιακού»

Ο προπονητή της Μπέτις, Κίκε Σέτιεν, αναφέρθηκε στην κλήρωση και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας ότι πάντα είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα στου Πειραιώτες. 

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός, είπε:

«Υπήρχαν πολύ δυνατοί αντίπαλοι, το κάθε γκρουπ θα ήταν δύσκολο. Είναι αλήθεια ότι η Μίλαν έχει ιστορία και αποτελεί κίνητρο να παίζεις εναντίον τους. Θα είναι ένα συναρπαστικό και δύσκολο ματς.

Για τον Ολυμπιακό γνωρίζουμε λιγότερα αλλά είναι μια ιστορική ομάδα που έχει παίξει πολλές φορές στο Champions League, παίζει σε ένα γήπεδο που σε βάζει κάτω από μεγάλη πίεση, θα είναι να ωραίο να παίξουμε εκεί. Γνωρίζουμε λιγότερα αλλά θα τους μελετήσουμε.

Θα προσπαθήσουμε να είμαι άξιοι ανταγωνιστές και να δημιουργήσουμε προσδοκίες. Πρέπει πραγματικά να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια ειδικά με αντιπάλους όπως Ολυμπιακό και Μίλαν».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Γιατί έφυγε ο Μανωλάς

Ο Βαλάντης Σιδέρης γράφει για την αναπάντεχη αποχώρηση του Κώστα Μανωλά στην πιο κρίσιμη καμπή ...