Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Περί Ρατάο, Μόντες και λοιπές μεταγραφές του Ολυμπιακού

Περί Ρατάο, Μόντες και λοιπές μεταγραφές του Ολυμπιακού

Ο Κορδόν, ο Ρατάο και ο Μόντες που “ενδιαφέρουν” τον Ολυμπιακό

Μετά από λίγες εβδομάδες σιγής των μεταγραφικών ζητημάτων του Ολυμπιακού, να σου πάλι σειρά δημοσιευμάτων, προερχόμενα κυρίως από το εξωτερικό και αφορούντα πιθανούς στόχους των Πειραιωτών. Το μενού έχει τον Μεξικάνο στόπερ της Εσπανιόλ Σέζαρ Μόντες και τον Βραζιλιάνο εξτρέμ της Τουλούζ Ραφαέλ Ρατάο.

Λοιπόν, πλέον είστε έμπειροι αναγνώστες και φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Θα ακουστούν τουλάχιστον 50 ονόματα παικτών που “ενδιαφέρουν” τους ιθύνοντες της ΠΑΕ και δη το νέο αφεντικό στο μεταγραφικό παζάρι, Αντόνιο Κορδόν. Ελάχιστα απ΄αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όπως των ανωτέρω.

Χωρίς αμφιβολία, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού έχει ήδη λίστες παικτών για κάθε θέση, οι οποίοι ωστόσο έχουν εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους και κυρίως διαφορετική τιμή. Ο Κορδόν ενδεχομένως να έχει ήδη κάνει ορισμένες κουβέντες με κάποια γραφεία μάνατζερ, εκτιμώντας τη γενικότερη ανάγκη της ομάδας για ενίσχυση αλλά είναι εξαιρετικά απίθανο να γίνει απόκτηση κάποιου παίκτη προτού ανακοινωθεί ο νέος προπονητής και κυρίως να δει και να ζυγίσει τους 40+ παίκτες που έχουν συμβόλαιο. Σας έγραψα ήδη χθες για την καυτή πατάτα των δανεικών του Ολυμπιακού που αποτελεί μείζον ζήτημα.

Καλά τα βίντεο και οι αναλύσεις, όμως ένας σοβαρός κόουτς θα θέλει να δει για ένα μικρό έστω διάστημα το υπάρχον ρόστερ προτού να πάρει αποφάσεις. Μη τσιμάτε λοιπόν σε ονόματα που γράφουν σάιτ με 3 χιλιάδες ακόλουθους και αναδημοσιεύουν τα ημέτερα στον βωμό των κλικ.

Οτιδήποτε απτό μαθαίνουμε θα το γράφουμε, ωστόσο η άκρατη ονοματολογία δε μας χαρακτηρίζει και το γνωρίζετε ήδη αυτό. Υπομονή λοιπόν να έρθει ο νέος προπονητής, που αποτελεί την σημαντικότερη απόφαση της ομάδας στη σύγχρονη ιστορία της.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

No Euroleague team? No problem!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης απ’ όταν έχουν θεσπιστεί οι δύο πεντάδες των ...