Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Περίπτωση να γίνει χωρίς κόσμο το Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός

Περίπτωση να γίνει χωρίς κόσμο το Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι «μπλαουγκράνα» να υποδεχτούν τον Ολυμπιακό για την τρίτη αγωνιστική του Champions League χωρίς κόσμο.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα άφησε κάποιες πιθανότητες, αν και λίγες είναι η αλήθεια, το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Καμπ Νου» για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League να γίνει χωρίς κόσμο.

Η κατάσταση στην Βαρκελώνη δεν είναι η καλύτερη λόγω των γνωστών θεμάτων που αφορούν την ανεξαρτησία της Καταλονίας και για τον λόγο αυτό οι «μπλαουγκράνα» δεν ζήτησαν εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε πως αν οι συνθήκες το επιβάλουν, τότε ίσως να ξαναπαίξει η ομάδα με κλειστές πόρτες, ωστόσο δύσκολα θα γίνει ξανά κάτι τέτοιο.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Περί Ρατάο, Μόντες και λοιπές μεταγραφές του Ολυμπιακού

Ο Κορδόν, ο Ρατάο και ο Μόντες που “ενδιαφέρουν” τον Ολυμπιακό Μετά από λίγες εβδομάδες ...