Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Παπαθεοδώρου: «Δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού»

Παπαθεοδώρου: «Δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού»

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού αναγνώρισε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Είναι δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού. Κάναμε μια σοβαρή προσπάθεια, δώσαμε την ενέργειά μας, ήμασταν ανταγωνιστικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια αλλά για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό πρέπει να τα κάνεις όλα τέλεια. Εμείς δυστυχώς σε κάποια σημεία χάσαμε τις αμυντικές μας αρχές και δώσαμε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό να σκοράρει σε κρίσιμες στιγμές και να μη βρούμε στον τέλος τον τρόπο για να κερδίσουμε. Ένα κομμάτι είναι τα ριμπάουντ και οι δεύτερες επιθέσεις. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στο Πρωτάθλημα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ελέγξαμε μέχρι το 30’ αυτό το κομμάτι αλλά στο κρίσιμο σημείο κάναμε λάθη συνεργασιών που προέρχονται από έλλειψη συγκέντρωσης. Συνολικά όμως τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια».

Για τα καλά λόγια του Ντέιβιντ Μπλατ, είπε: «Είναι ευχάριστο να λέει καλά λόγια για σένα ένας προπονητής του διαμετρήματος του Ντέιβιντ Μπλατ και της ποιότητάς του σαν άνθρωπος και προπονητής. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Συνεχίστε ότι κάνετε!

“Ο Σλούκας υπέγραψε στη Ρεάλ”, “Ο Λάρυ πάει απέναντι”, ο Σάσα το καλοκαίρι πάει Κινγκς” ...