Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Πάρτι τίτλου στο Καραϊσκάκη!

Πάρτι τίτλου στο Καραϊσκάκη!

Με το… πόδι πατημένο στο «γκάζι» συνεχίζει ο Ολυμπιακός (και) στα play-off, καθώς μετά το «διπλό» επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, νίκησε με 3-1 και τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς το εφετινό πρωτάθλημα.

Με το νέο «τρίποντό» τους οι «ερυθρόλευκοι» αύξησαν ξανά τη διαφορά τους, στο +17 από τη δεύτερη (πλέον) ΑΕΚ (72-55) και χρειάζονται πια 8 βαθμούς στις εναπομείνασες 8 αγωνιστικές, για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου.

O Mαντί Καμαρά σκόραρε δυο γκολ μέσα σε δυο λεπτά στο α’ ημίχρονο ενώ σέρβιρε το γκολ στον Μασούρα για το 3-0. Στο β’ ημίχρονο ο Άρης μείωσε με τον Ιντέγιε έπειτα από λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού. Ο Κώστας Φορτούνης έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ αστοχώντας από τα 11 μέτρα.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Τα εισιτήρια Βόλο και Άρη

H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 3ης Αγωνιστικής της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ...