Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Οριστική η αποχή των διαιτητών, δεν θα γίνει η αγωνιστική

Οριστική η αποχή των διαιτητών, δεν θα γίνει η αγωνιστική

Οι διαιτητές της Super League θα απέχουν μέχρι νεωτέρας από τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες. Δεν θα γίνει η 15η αγωνιστική το σαββατοκύριακο… 

Τελικά οι διαιτητές δεν θα κάνουν πίσω. Η χθεσινή τους απόφαση να απέχουν από την επόμενη αγωνιστική είναι οριστική παρά τις πιέσεις που δέχθηκαν από την ΕΠΟ αλλά και από τον Μέλο Περέιρα. Οι διαιτητές μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Θανάσης Τζήλος αποφάσισαν να απέχουν μέχρι νεωτέρας όπως χαρακτηριστικά τόνισαν στην ανακοίνωσή τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Οι Ελληνες διαιτητές βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της ΕΠΟ και τόνισαν πως δεν θα αλλάξουν την απόφαση τους.

Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ότι η επόμενη αγωνιστική θα αναβληθεί! Ετσι δεν θα έχουμε πρωτάθλημα αυτό το σαββατοκύριακο από την στιγμή που δεν θα γίνει και ο ορισμός των διαιτητών.

Kαι η ΕΠΟ και ο ίδιος ο Μέλο Περέιρα αλλά και η Super League ήταν και είναι αντίθετοί με αυτή την απόφαση των διαιτητών. Μάλιστα η Λίγκα εάν τελικά δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή θα πρέπει να δει τι θα γίνει και με το κομμάτι των τηλεοπτικών μιας και υπάρχουν οι ρήτρες με Nova και EΡΤ. 

Εντός των επόμενων ωρών, αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της Super League. 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...