Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Street Relays

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Street Relays

oly

Τα Street Relays του Πειραιά προσέφεραν μεγάλες συγκινήσεις σε μικρούς και μεγάλους, χθες, στο Πασαλιμάνι.

Όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί έτρεξαν για να στηρίξουν τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του αγώνα και την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων “Καλός Ποιμήν”. Οι Σκυταλοδρομίες Δρόμου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο πιο κεντρικό σημείο του μεγάλου λιμανιού, το Πασαλιμάνι, παρουσία χιλιάδων συμμετεχόντων, κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και απλού κόσμου που βρέθηκε εκεί για να αθληθεί, να ψυχαγωγηθεί και να στηρίξει το κοινωνικό έργο της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων “Καλός Ποιμήν”.

Τα Βίκος Street Relays προσέφεραν και φέτος μαγικές στιγμές στον Πειραιά, πρωτίστως χάρη στον Δήμο Πειραιά και τον Δήμαρχο, Γιάννη Μώραλη, και εν συνεχεία στους Πειραιώτες και όλους όσοι ήρθαν από άλλα μέρη της Ελλάδας για να πάρουν σκυτάλη και να τρέξουν για ιερό σκοπό.

Ο Ολυμπιακός με δεκάδες αθλητές από όλα τα τμήματά του και τις ακαδημίες του με την καθοδήγηση της Διευθύντριας του Συλλόγου, Χριστίνας Τσιλιγκίρη, όπως και άλλοι σύλλογοι του Πειραιά – και όχι μόνο – βρέθηκαν στο Πασαλιμάνι για να στηρίξουν τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του αγώνα, να στείλουν μήνυμα συνεργασίας και αλληλεγγύης και παράλληλα να δείξουν πώς πρέπει όλος ο κόσμος να βγει από τα σπίτια του για να αθληθεί. Παρόντες στο Πασαλιμάνι ήταν Ολυμπιονίκες, Πρωταθλητές Κόσμου και Ευρώπης, Έλληνες αθλητές που μας έχουν κάνει περήφανους, δίνοντας και αυτοί το παράδειγμα προς μίμηση.

Μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στην θάλασσα, με εκπληκτικό καιρό έδωσε τη δυνατότητα σε όλους και κυρίως στα παιδιά με τα Kinder+Sport Kids Relays να χαρούν με την ψυχή τους τον αγώνα.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ξανά “ερυθρόλευκα” τα “Street Relays”

Τεράστια είναι η ανταπόκριση των αθλητών των Aκαδημιών του Ολυμπιακού στους πρωτότυπους αγώνες σκυταλοδρομιών 4×2.500χμ ...