Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ντιέγκο Μαρτίνεθ: «Πληρώσαμε τα λάθη και την αστοχία μας»

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: «Πληρώσαμε τα λάθη και την αστοχία μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά το τέλος του αγώνα με τη Φράιμπουργκ στάθηκε στην αστοχία των «ερυθρόλευκων» στις ευκαιρίες που δημιούργησαν, όπως και στα λάθη που έγιναν στο ματς.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ντιέγκο Μαρτίνεθ:

Που θεωρείτε πως κρίθηκε το ματς; Επίσης υπάρχει κάποιο νέο για την κατάσταση του Έσε και αν θέλετε να σχολιάσετε τη φάση που τραυματίστηκε.

Το κλειδί του αγώνα νομίζω πως ήταν η έλλειψη επιτυχίας στις φάσεις μας, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν ήμασταν εύστοχοι. Επίσης πληρώσαμε τα λάθη που κάναμε, όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο τα πληρώνεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί εμείς, ωστόσο δεχόμασταν εμείς τα γκολ. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας, δεν είμαστε ικανοποιημένοι, μας πονάει το αποτέλεσμα, αλλά συνεχίζουμε. Έχουμε δείξει πως έχουμε την ικανότητα για κάτι καλό και θα πρέπει να συνεχίσουμε.

Που θεωρείτε πως οφείλεται αυτή η αστοχία; Στο άγχος των παικτών;

Σε καμία περίπτωση δεν ήταν το άγχος ή η έλλειψη συγκέντρωσης. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι και είχαμε ένα καλό πλάνο. Η ομάδ τα έδωσε όλα, έπαιξε με την ψυχή της για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο το αξίζαμε. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, σήμερα πήγαν όλα ανάποδα στο παιχνίδι μας παρότι σταθήκαμε καλά στον αγώνα. Ήμασταν άστοχοι και όλα πήγαν στραβά και ήταν όλα εναντίον μας. Είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές από τραυματισμό, τα πράγματα δεν πήγαν καλά για εμάς, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε.

Μιλήσατε για λάθη και αναποτελεσματικότητα, στα λάθη θα βάζατε ίσως και την αλλαγή του Κώστα Φορτούνη;

Όταν μιλάω για λάθη και αναφέρομαι για τα λάθη της ομάδας, ο πρώτος που έχει κάνει λάθη όταν η ομάδα δεν κερδίζει είναι ο προπονητής. Είχαμε κάνει ήδη δύο αναγκαστικές αλλαγές και έμενε μία διακοπή για τις αλλαγές μας. Εκείνη τη στιγμή έπρεπε να πάρουμε αποφάσεις, σκεφτήκαμε πως η Φράιμπουργκ στα τελευταία λεπτά θα μας πιέσει και σκεφτήκαμε ποιοι παίκτες ήταν κουρασμένοι και έπρεπε να βγουν για να έχουμε φρεσκάδα στην ομάδα μας. Δεν είχαμε δικαίωμα μετά για άλλη διακοπή, ο Φορτούνης έκανε καλό παιχνίδι σε εκείνο το σημείο, αλλά σκεφτήκαμε τα επόμενα λεπτά και ότι θα δεχόμασταν πίεση. Όταν τελειώνει το ματς πολλά μπορείς να πεις και να σκεφτείς και ιδιαίτερα όταν το παιχνίδι χάνεται σκέφτεσαι τι θα μπορούσες να είχες κάνει διαφορετικά. Είμαστε μία ομάδα με πολλούς παίκτες και γεμάτοι πληροφορίες για όλους, έχουμε περισσότερα στοιχεία απ’ αυτά που ξέρετε εσείς. Αν κάποιος έχει πόνους, ενοχλήσεις και ξέρουμε την ακριβή κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Ξέρουμε ποιος είναι πιο κουρασμένος και φορτισμένος τη δεδομένη στιγμή

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Μαρτίνεθ:”Ζητάω συγνώμη από τον κόσμο μας”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ...