Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Μπορεί να απογοητευθείς αν αποτύχεις, αλλά είσαι χαμένος αν δεν προσπαθήσεις…

Μπορεί να απογοητευθείς αν αποτύχεις, αλλά είσαι χαμένος αν δεν προσπαθήσεις…

Το θέλαμε, το παλέψαμε, το χάσαμε.

Πολλές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα λογαριάζεις. Είναι κάποιες μικρές λεπτομέρειες οι οποίες κρίνουν τα μεγαλύτερα ζητήματα στη ζωή μας. Κάποιες αποφάσεις που ενδεχομένως να αποδειχθούν ατυχείς ή λανθασμένες ωστόσο ότι έγραψε, έγραψε.

Βεβαίως το μπάσκετ δεν είναι επ’ ουδενί η ζωή. Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα όπως η οικογένεια και η υγεία, όμως δεν παύει να είναι κάτι που επηρεάζει τα συναισθήματά σου, να προγραμματίζεις βάσει αυτού την καθημερινότητα και όχι μόνο και να σου χαρίζει στιγμές ανεξίτηλες στη μνήμη σου.

Μια κακή επίθεση, μια λάθος άμυνα, ένα χαμένο σουτ που θα μπορούσε να μπει και τώρα να πανηγυρίζαμε. Αυτό ήταν στο τελικό ρεζουμέ, ένα καλάθι που για κάποιον μπήκε και για κάποιον άλλο όχι. Δυστυχώς για μας, ο Ολυμπιακός ήταν ο δεύτερος κάποιος. Μπορείς με το χέρι στην καρδιά να κατηγορήσεις κάποιον; Να πεις ότι αυτός φταίει και τέλος; Ή ότι κάποιος δεν προσπάθησε; Εγώ όχι..

Το μόνο που προσωπικά με στεναχωρεί είναι ο κόπος και τα έξοδα 6.000+ οπαδών που δαπάνησαν πολλά χρήματα και ταλαιπωρήθηκαν για να γευτούν τη χαρά του πρωταθλητή. Και πέρυσι έγινε κάτι αντίστοιχο στο Βελιγράδι, ωστόσο φέτος η Λιθουανία και το Κάουνας ήταν ένας πραγματικά δύσκολος προορισμός από πολλές παραμέτρους όμως και πάλι ο ερυθρόλευκος λαός ήταν εκεί.

Η ομάδα αυτή έχει παρόν και μέλλον, γιατί έχει στέρεες βάσεις και υγεία τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά. Έναν εξαιρετικό προπονητή, πιστούς και εύρωστους ιδιοκτήτες και έναν σοβαρό ελληνικό κορμό. Αυτόν τον Ολυμπιακό μην το φοβάσαι… Η πικρία θα κρατήσει για λίγο, η αγάπη για την ομάδα, η τρέλα, η αρρώστια, η περηφάνια, για πάντα… Ζήτω ο Ολυμπιακός!

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες του αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Πείτε την αλήθεια, γουστάρετε Μουρίνιο!

Τουλάχιστον 70 μηνύματα έχουμε λάβει αναφορικά με το νέο όνομα που ακούστηκε για τον πάγκο ...