Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Μπαρτζώκας: «Ήταν ένα χρήσιμο παιχνίδι»

Μπαρτζώκας: «Ήταν ένα χρήσιμο παιχνίδι»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στο Λαύριο, αλλά και από το γεγονός ότι είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που συνήθως δεν έχουν αρκετό, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Ηταν ένα παιχνίδι στην διαδικασία του ελληνικού πρωταθλήματος στο οποίο και οι δύο προπονητές θέλαμε να μετρήσουμε κάποια πράγματα. Θεωρώ πως ήταν χρήσιμο ματς, κυρίως για το Λαύριο, αλλά και για εμάς, γιατί είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά που δεν είχαν. Το γεγονός ότι μοιράσαμε 28 ασίστ δείχνει πως είχαμε μια ομαδικότητα, χωρίς ωστόσο να υπερβάλουμε σε κατοχές και οδήγησε σε αυτή τη μεγάλη διαφορά και τη νίκη. Ας μείνουμε σε αυτό. Εύχομαι καλή τύχη στο Λαύριο».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Λαυρίου Χρήστος, Σερέλης, τόνισε: «Δεν νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε ιδιαίτερη κριτική για το ματς. Ήταν μια εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού. Εμείς θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα σε σχέση με την ομάδα μας και κυρίως κατά πόσο θα μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε στο υψηλότερο επίπεδο και να είμαστε σκληροί και όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί. Για άλλη μία φορά δυστυχώς δεν ήμασταν σκληροί όσο πρέπει και δεν είμαστε έξυπνοι ώστε να χρησιμοποιήσουμε τις επαφές και τα φάουλ για να σταματάμε τον ρυθμό του αντιπάλου. Προφανώς και δεν περιμέναμε αυτό να το πετύχουμε κόντρα στον Ολυμπιακό για να κερδίσουμε το ματς, αλλά είχαμε δει ως προπόνηση εν όψει των επόμενων κρίσιμων αγώνων μας. Κρατάμε το μειονέκτημα που έχουμε στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια και συνεχίζουμε».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Ανανεώσεις, μεταγραφές και ο Ολυμπιακός 2024

Ο Βαλάντης Σιδέρης μέσα από 1876 λέξεις, λύνει απορίες και απαντά σε καυτά ερωτήματα για ...