Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα

Ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν πολλά κοινά στοιχεία, διατηρούν στενές επικοινωνίες σε διοικητικό επίπεδο και συνδέονται με δεσμούς φιλίας σε οπαδικό επίπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βελιγράδι, οι δύο ερυθρόλευκοι σύλλογοι πρόκειται να υπογράψουν μνημόνιο επιχειρηματικής συνεργασίας τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα “Meridian Sport” αναφέρει ότι “ο Ερυθρός Αστέρας και ο Ολυμπιακός διατηρούν αδελφικές σχέσεις όσον αφορά τους φιλάθλους τους και οι ηγέτες των δύο αθλητικών σωματείων θα υπογράψουν επίσημο μνημόνιο για επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ των συλλόγων του Βελιγραδίου και της Αθήνας. Η υπογραφή του μνημονίου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Ιουνίου, στις 13:00 στο media center του Σταδίου Ράικο Μίτιτς.”

Οι δύο σύλλογοι, ως αθλητικές ενώσεις που έχουν σημαντική παρουσία σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, έχουν αποφασίσει ομόφωνα ότι οι δραστηριότητες, η δέσμευση και τα οράματά τους συμπίπτουν στον τομέα του αθλητισμού, του αθλητικού περιβάλλοντος τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο, και στην προώθηση του κοινού καλού και του δημοσίου συμφέροντος.

Στο Βελιγράδι υπάρχουν ήδη σενάρια που σχετίζονται με μεταγραφικές κινήσεις, υποστηρίζοντας ότι η μεταγραφή του Ιν-Μπέομ Χουάνγκ στον Ερυθρό Αστέρα το περασμένο καλοκαίρι έφερε πιο κοντά τις δύο διοικήσεις. Υπάρχουν προσδοκίες ότι αυτή η συνεργασία μπορεί να συνεχιστεί με παρόμοιο τρόπο στο προσεχές δίμηνο, ενισχύοντας περαιτέρω τις σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Επιβεβαίωση για Μπρεϊθγουεΐτ

Οριστικό Ναυάγιο στην Μεταγραφή του Μπρέθγουεϊτ στον Ολυμπιακό Η μεταγραφή του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ στον Ολυμπιακό ...

Βρείτε μας στο Twitter