Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μαρτίνς:”Παίρνω όλη την ευθύνη για ό,τι δεν πήγε καλά”

Μαρτίνς:”Παίρνω όλη την ευθύνη για ό,τι δεν πήγε καλά”

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη συντριβή από τη Μακάμπι:

Για το τι δεν δούλεψε, τι δεν πήγε καλά: Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι παίζοντας καλά. Ήμασταν συνεπείς στο πλάνο μας. Από μία στημένη φάση δεχτήκαμε το γκολ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί, αφήσαμε στον αντίπαλο πολλούς χώρους και να μας πρεσάρει. Παίρνω όλη την ευθύνη για ότι δεν πήγε καλά. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Μακάμπι και σταδύο παιχνίδια είχε καλύτερη εικόνα.

Για το λόγο που η ομάδα του έδειξε αυτή την εικόνα: Γιατί δεχτήκαμε γρήγορα το γκολ και όταν ήρθε και το δεύτερο γκολ η ομάδα ένιωσε έντονα την πίεση μέσα στο γήπεδο. Παίξαμε με έναν καλό αντίπαλο στις μεταβιβάσεις. Η ομάδα χρειάζεται δουλειά και πολύ βελτίωση. Ο πρώτος στόχος της χρονιάς χάθηκε. Επειδή έχουμε ακόμα πολλούς στόχους μπροστά μας θα πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον.

Για το μέλλον: Ο μόνος τρόπος που μπορείς να αντιδράσεις σε μία δύσκολη στιγμή είναι η δουλειά και η δέσμευση. Παίρνω όλη την ευθύνη, ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά το μόνο που μπορείς να κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να δουλεύεις

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Επιβάλλεται να το ξεπεράσει και να γυρίσει σελίδα

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μπορεί να σου προσφέρει ακραία συναισθήματα είτε αυτά είναι ...