Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μαρτίνς:”Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε τον ΠΑΟΚ”

Μαρτίνς:”Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε τον ΠΑΟΚ”

Τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

24.10.2021

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην κάμερα του novasports:

«Μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με εξαιρετική απόδοση και δύο γκολ αν και είχαμε πολλές ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα, τουλάχιστον ένα. Είχαμε δύο τρεις ευκαιρίες πολύ καλές όπως και τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ αναμενόμενα έβγαλε αντίδραση χωρίς όμως να μας απειλήσει ιδιαίτερα εκτός από τη στημένη φάση στην οποία δεχθήκαμε το γκολ. Γενικότερα κρατάμε το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και ένα σκορ που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο υπέρ μας. Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, πρόκειται για μια σημαντική νίκη για εμάς».

Για το αν οι Α. Καμαρά και Μασούρας είναι οι παίκτες με τη μεγαλύτερη διάρκεια για τον Ολυμπιακό φέτος:

«Ο Γιώργος πέρασε έναν τραυματισμό που του έκοψε την εξαιρετική κατάσταση με την οποία είχε μπει στη σεζόν, έμεινε πίσω αλλά πλέον έχει αρχίσει να βρίσκει τον καταπληκτικό εαυτό του. Ο Αγκιμπού είναι ένας παίκτης που πάντα συνεισφέρει με την ποιότητά του. Έχει αποδείξει και σε άλλα παιχνίδια ότι είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας και ακόμα μια φορά το απέδειξε σήμερα».

Για το αν ήταν μια πρόκληση για τον ίδιο η πρώτη νίκη απέναντι στον Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Όχι, σημασία έχει ποιος παίζει στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ και όχι εάν είναι προπονητής ο Λουτσέσκου ή ο Μαρτίνς. Σημασία έχει ότι ο Ολυμπιακός παίζει με τον ΠΑΟΚ και πάντα θέλουμε να κερδίζουμε»

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Επιβάλλεται να το ξεπεράσει και να γυρίσει σελίδα

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μπορεί να σου προσφέρει ακραία συναισθήματα είτε αυτά είναι ...