Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μαρτίνς:”Αφιερώνουμε το Πρωτάθλημα στον κόσμο μας”

Μαρτίνς:”Αφιερώνουμε το Πρωτάθλημα στον κόσμο μας”

Όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

11.04.2021

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή μας στην κάμερα του novasports:

Για το που αφιερώνει το πρωτάθλημα: «Στον κόσμο μας που φέτος έλειπε από κοντά μας και δεν ήταν το ίδιο χωρίς αυτούς. Είναι πολύ σημαντικοί για εμάς και μας έλειψαν πολύ. Σε όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Είμαστε όλοι δεμένοι, μία οικογένεια. Στον πρόεδρό μας φυσικά. Είναι μία πολύ καλή χρονιά και είμαι πολύ συγκινημένος».

Για την πανδημία: «Όλα τα πρωταθλήματα είναι δύσκολα και το καθένα έχει την ιδιαιτερότητά του. Το περσινό ήταν δύσκολο και το φετινό πιο δύσκολο γιατί δεν είχαμε τον κόσμο μας. Έχουμε πει πολλές φορές ότι χωρίς κόσμο το ποδόσφαιρο δεν είναι το ίδιο. Έχουμε κερδίσει με ξεκάθαρο τρόπο αυτό το πρωτάθλημα και το δείχνει η διαφορά μας. Είμαστε ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος».

Για το κίνητρο για τη συνέχεια: «Έχουμε γενικότερα το κίνητρο να αφήνουμε μία ωραία εικόνα για τον Ολυμπιακό και θέλουμε να διατηρήσουμε και να μεγαλώσουμε αυτή τη διαφορά. Αυτό αποδεικνύει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα».

Για το αν η νίκη οφείλεται στην αναγκαστική αλλαγή του Μπα με τον Χασάν: «Δεν νομίζω ότι οφείλεται σε αυτό. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι για να σκοράρουμε και να προηγηθούμε και στη δεύτερη ευκαιρία αντί να σκοράρουμε δεχτήκαμε την αντεπίθεση και έγινε το πέναλτι. Θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει στη συνέχεια και μετά έγινε το περιστατικό με τον Μπα. Δεν νομίζω ότι το σκορ οφείλεται στο περιστατικό του Μπα, διότι και πριν είχαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Μαρτίνς:”Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα”

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα με την Άρσεναλ.12.03.2021Αναλυτικά όσα είπε ...