Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μίτσελ: «Να βλέπουμε τα λάθη και να τα διορθώνουμε»

Μίτσελ: «Να βλέπουμε τα λάθη και να τα διορθώνουμε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μετά το φιλικό με τη Σταντάρ Λιέγης μίλησε στο κανάλι της Cosmote TV (επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης του Ολυμπιακού), για τα όσα είδε στο δεύτερο τεστ της ομάδας του στην Ισπανία:

«Είμαι υποχρεωμένος να τα βλώπω όλα και τα θετικά και τα αρνητικά. Σε ένα παιχνίδι όπως το σημερινό δεν θα έπρεπε να δεχτούμε τρία γκολ και για αυτό θα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Είμαι απ’ αυτούς που πιστεύουν πως από τα λάθη μαθαίνεις, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να βλέπουμε τα λάθη που κάνουμε και να τα διορθώσουμε, φυσικά κρατάμε και τα θετικά που κάναμε σε αυτό το παιχνίδι. Με βοηθάει η προετοιμασία γιατί βλέπουμε πράγματα τα οποία δουλεύουμε στις προπονήσεις, όπως μας βοηθούν και οι αγώνες γιατί βγάζουμε στο γήπεδο ό,τι δουλεύουμε. Επίσης έχουμε δουλέψει και διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού τους οποίους δείξαμε και σε αυτό το φιλικό και θα τους εφαρμόσουμε μέσα στη σεζόν.

Προσπαθούμε να μειώσουμε το ρόστερ, το μόνο σίγουρο είναι πως όταν είμαστε λιγότεροι κάνουμε καλύτερη προπόνηση. Το ιδανικό είναι να έχουμε έτοιμους 18 βασικούς παίκτες, γιατί σε κάθε ματς μας αρέσει να αγωνιζόμαστε με 16 και όχι με 11. Μεγαλώνει με αυτόν τον τρόπο ο ανταγωνισμός, αλλά και μας βοηθά να αλλάζουμε τους τρόπους παιχνιδιού μας. Με άριστα το δέκα, είμαστε στο νούμερο επτά της ετοιμότητάς μας».

Βρουσάι: «Έχουμε δεθεί περισσότερο μεταξύ μας»

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού μίλησε ο Μάριος Βρουσάι:

«Από την εικόνα είμαστε ευχαριστημένοι όχι όμως και από το αποτέλεσμα και δεχτήκαμε πάλι ένα γκολ στο τέλος. Σε γενικές γραμμές βάζουμε πολλά από τα στοιχεία στα οποία δουλεύουμε στις προπονήσεις. Να συνεχίσουμε έτσι και να είμαστε ανταγωνιστικοί γιατί έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα.

Έχουμε έρθει πιο κοντά ως ομάδα και οι παίκτες μεταξύ μας και έχουμε δεθεί. Να το βγάλουμε αυτό και μέσα στο γήπεδο και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Κακά τα ψέματα με τον ανταγωνιστιμό βελτιώνεσαι και όλοι πρέπει να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας είτε είναι ο πιο μικρός παίκτης είτε ο πιο μεγάλος».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Έγινε δεκτή η παραίτηση Μίτσελ και πάει με Ανιγκό κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ολυμπιακός: Ο κ. Μίτσελ μας ενημέρωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει άμεσα ...