Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μάρτινς:”Ήξερα ότι θα το κάνουμε γιατί ξέρω την ομάδα μας”

Μάρτινς:”Ήξερα ότι θα το κάνουμε γιατί ξέρω την ομάδα μας”

Οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Τελικά αυτό που άξιζε στον Ολυμπιακό το πήρε σήμερα και ποια είναι η επόμενη σκέψη του για την επόμενη μέρα;

«Νομίζω ότι πραγματικά όχι μιλώντας για τα δύο παιχνίδια, αλλά γενικότερα από το ξεκίνημα της πορείας μας αξίζαμε να προκριθούμε. Αξίζαμε να πάρουμε κάτι στο παιχνίδι με την Τότεναμ και το πήραμε σήμερα».

Η πορεία ξεκίνησε από το Πλζεν, πολλοί πίστευαν ότι θα σταματήσει στο Λονδίνο, αλλά συνεχίζεται. Που ονειρεύεστε να φτάσει;

«Πράγματι αυτή η ομάδα έχει παλέψει πάρα πολύ για να φτάσει έως εδώ. Θα ήταν κρίμα να τελείωνε σήμερα η πορεία μας. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το μέλλον. Πρέπει να περιμένουμε την κλήρωση. Ήδη η Άρσεναλ ήταν τελείως διαφορετική από αυτή που βλέπαμε πριν δύο μήνες. Οι ομάδες αλλάζουν. Όλοι είδαμε τι έγινε στο παιχνίδι της με την Τσέλσι και όλοι είδαμε τι έγινε σήμερα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κουβέντα για το μέλλον θα πρέπει να περιμένουμε εκείνη τη στιγμή».

Αυτή η επιτυχία στην καριέρα σας είναι η μεγαλύτερη μέχρι την επόμενη;

«Πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή τη βραδιά. Δεν ξέρουμε αν είναι η πιο σημαντική. Είναι ιδιαίτερη γιατί σημαίνει την πρόκριση στους «16». Θέλαμε να το πετύχουμε και για το πρεστίζ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι σημαντικό να πετυχαίνει η ομάδα μας κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά. Είναι σημαντικό γιατί σημαίνει πολλά για τον κόσμο μας και το σύλλογο μας. Δεν ξέρουμε που θα σταματήσουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Είστε δικαιωμένος για τις δηλώσεις που είχατε κάνει ότι ο Ολυμπιακός θα αποδείξει ποιος είναι στο Λονδίνο;

«Το πίστευα πάρα πολύ γιατί ξέρω το πνεύμα. Ήξερα ότι όλοι οι παίκτες θα τα έδιναν όλα. Σήμερα ήταν ένα πολύ κοπιαστικό παιχνίδι. Κουραστήκαμε, τα δώσαμε όλα. Τακτικά κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι, ποτέ δεν χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Ήξερα ότι θα το κάνουμε γιατί ξέρω την ομάδα μας».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Θέλουμε να ονειρευόμαστε όχι να κοιμόμαστε

Γράφει ο Βαλάντης Σιδέρης Ο Ολυμπιακός διανύει μια από τις πιο κρίσιμες και περίεργες περιόδους ...