Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Λοτζέσκι η επιστροφή!

Λοτζέσκι η επιστροφή!

Έτοιμος για δράση ο παικταράς.

Μετά από 53 ημέρες απραξίας λόγω της θλάσης στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο, ο Ματ Λοτζέσκι είναι ξανά σε θέση να παίξει.

Ο Βελγοαμερικανός σουτέρ υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκα κόντρα στην Αρμάνι, στις 3/12. Έκτοτε ακολούθησε θεραπεία για να ξεπεράσει το πρόβλημά του, θεραπεία που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για 53 ημέρες.

Ο «Λότζο» πλέον είναι καλά, έχει αποθεραπευτεί πλήρως και είναι σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες του Ολυμπιακού, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης (28/01, 21:45), για την 5η αγωνιστική του top 16.

Και ο Παπανικολάου στην Μαδρίτη

Ο Κώστας Παπανικολάου μπορεί να μην έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα (θα μπορεί να παίξει όταν ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος του top 16), όμως θ’ ακολουθήσει την αποστολή των «ερυθρολεύκων» στην Ισπανία, προκειμένου να προπονηθεί με την ομάδα. Ο Έλληνας φόργουορντ χρειάζεται να κατανοήσει την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας, γι’ αυτό και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, έκρινε σκόπιμο να τον πάρει μαζί του στην ισπανική πρωτεύουσα.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο» 

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη νίκη επί της Ρεάλ, ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος ...