Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Κάντε κανένα κρύο ντουζ καλύτερα, θέλετε και λόγο στην ΚΑΕ!

Κάντε κανένα κρύο ντουζ καλύτερα, θέλετε και λόγο στην ΚΑΕ!

Η πρόσφατη φρενίτιδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα αθλητικά φόρουμ, που προωθεί την ιδέα πώλησης της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τους αδερφούς Αγγελόπουλους στον Μιλτιάδη Μαρινάκη, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και συζητήσεις. Σε μια εποχή που ο Ολυμπιακός απολαμβάνει την ακμή του σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τέτοιες απόψεις είναι όχι μόνο αχάριστες αλλά και καταστροφικές για το μέλλον της ομάδας.

Οι πρόσφατες φωνές που επιθυμούν και προωθούν την πώληση της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τους αδερφούς Αγγελόπουλους στον Μιλτιάδη Μαρινάκη είναι εξοργιστικές και απολύτως καταδικαστέες. Αυτές οι απόψεις δείχνουν μια τεράστια αχαρηστία και αγνωμοσύνη προς τους ανθρώπους που έχουν καταφέρει να αναδείξουν τον Ολυμπιακό σε μια από τις πιο υγιείς και επιτυχημένες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Υπό την ηγεσία των Αγγελόπουλων, ο Ολυμπιακός έχει περιέλθει σε μια εξαιρετική οικονομική κατάσταση, με διαφάνεια και σταθερότητα. Η ομάδα έχει κατακτήσει σημαντικούς τίτλους και έχει καθιερωθεί στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Τα πρόσφατα σχόλια που επιθυμούν την αλλαγή ιδιοκτησίας εμφανίστηκαν κυρίως ως αντίδραση στις επιτυχίες του Παναθηναϊκού, που κατέκτησε δύο τρόπαια. Είναι προφανές πως, αν δεν υπήρχαν αυτές οι επιτυχίες του αντιπάλου, οι φωνές αυτές δεν θα είχαν την ίδια ένταση.

Η πρόταση να αναλάβει ο γιος του Μαρινάκη την ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι εντελώς ανεδαφική. Ο νεαρός γόνος, εκτός από την έλλειψη εμπειρίας λόγω της ηλικίας του, δεν έχει αποδείξει την απαραίτητη δυναμική και ωριμότητα για να διαχειριστεί έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Ένας τέτοιος ρόλος απαιτεί βαθιά γνώση και εμπειρία στον αθλητικό χώρο, κάτι που δεν μπορεί να αποκτηθεί από τη μια μέρα στην άλλη. Ενδεχομένως να αποδειχθεί εξαιρετικός διοικητικός παράγοντας στο μέλλον αφού ήδη εργάζεται καθημερινά στα δρώμενα της Φόρεστ, όμως είναι τουλάχιστον προσβολή προς τα αδέλφια η συγκεκριμένη σύγκριση των παρούσα φάση.

Καλό θα ήταν ορισμένοι, τώρα που πιάνουν οι ζέστες, να κάνουν κανένα μπάνιο και να αφήσουν τα εμπρηστικά σχόλια. Αν συνεχίσουν να προωθούν τέτοιες απαράδεκτες απόψεις, το μόνο που καταφέρνουν είναι να παρασύρουν αθώους φιλάθλους που δεν αντιλαμβάνονται τον πόλεμο λάσπης που δέχεται ο Ολυμπιακός από τον γνωστό εφευρέτη.

Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από ενότητα και υποστήριξη, όχι από διχαστικά και ανυπόστατα σχόλια που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην ομάδα. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν αποδείξει την αξία και την αφοσίωσή τους στον σύλλογο, και κάθε προσπάθεια υπονόμευσης του έργου τους είναι απαράδεκτη και πρέπει να καταδικαστεί απερίφραστα.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η πόρτα με Ρίο Άβε τους βοηθάει όλους!

Ο διαύλος που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ρίο Άβε, ομάδες που ανήκουν ...

Βρείτε μας στο Twitter