Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Θεοδωρίδης: “Έτσι απαντάει ο πρόεδρος στην εγχώρια αλητεία”

Θεοδωρίδης: “Έτσι απαντάει ο πρόεδρος στην εγχώρια αλητεία”

oly

Ο Σάββας Θεοδωρίδης. τόνισε πως ο Ολυμπιακός κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες, ενώ επισήμανε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη και με αυτές τις επιτυχίες απαντάει στην εγχώρια αλητεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Α’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Είναι δύο μήνες που λέω ότι είναι πολύ καλή αυτή η ομάδα και αυτό που ετοιμάζεται είναι κάτι πολύ μεγάλο. Είμαστε πολύ υπερήφανοι, όλοι οι Έλληνες είναι υπερήφανοι, στον Πειραιά και στην πατρίδα μας. Πρέπει να είναι υπερήφανοι για τον Ολυμπιακό, αλλά και τον κύριο Μαρινάκη, που έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και απάντησε στην εγχώρια αλητεία. Μας κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες ο Ολυμπιακός και μπορεί να καταλάβει κανείς ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό που συμβαίνει.

Ισοβαθμούμε με την Μπάγερν στην κορυφή στο τέλος του πρώτου γύρου. Και να σκεφτείτε ότι μέχρι στιγμής έχουμε κάνει φανταστικά αποτελέσματα. Είμαστε στο τέλος του πρώτου γύρου και μένουν δύο ματς στην έδρα μας, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες φιλάθλους μας και θέλουμε να αποθεώνουν τον Ολυμπιακό μας, τον πρόεδρο και να είναι δίπλα στην ομάδα γιατί αυτή η ομάδα μπορεί να μεγαλουργήσει”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η επιτακτική ανάγκη απόκτησης του Ντόρσεϊ

Η διαφαινόμενη απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ από τον Ολυμπιακό αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική κίνηση για ...

Βρείτε μας στο Twitter