Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την αθλητικότητά μας»

«Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την αθλητικότητά μας»

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν, τόνισε ότι ένα από τα στοιχεία που θα θελήσει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπαρτσελόνα, είναι η αθλητικότητα της front line του.

«Ξέρουμε ότι θα έρθουν εδώ να παίξουν δυνατά και ν’ αλλάξουν τα δεδομένα της κατάταξης, παρ’ όλο που δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να πάρουμε τη νίκη και να αυξήσουμε τις πιθανότητες για το πλεονέκτημα της έδρας». Είπε αρχικά ο Αμερικάνος ψηλός.

Αν είναι έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουν τα ψηλά κορμιά της Μπαρτσελόνα: «Είναι πολύ ογκώδεις, αλλά έχουμε κι εμείς αθλητικούς ψηλούς.  Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την αθλητικότητά μας, όπως και αυτοί θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους σε ύψος».

Για τις επιλογές που υπάρχουν πλέον στο ρόστερ: «Είμαστε τυχεροί, γιατί έχουμε βαθύ ρόστερ και κερδίζαμε παρά τις απουσίες».

Για την επιστροφή του Τιλί και την έλευση του Μπράουν: «Η επιστροφή του σίγουρα μας βοήθησε. Βγάζει πολλή ενέργεια και βοηθάει και στο σκοράρισμα. Ο Μπράουν είναι πολύ επιθετικός με την μπάλα και πιστεύω πως και οι δύο θα συνεχίσουν να μας βοηθούν».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Συνεχίστε ότι κάνετε!

“Ο Σλούκας υπέγραψε στη Ρεάλ”, “Ο Λάρυ πάει απέναντι”, ο Σάσα το καλοκαίρι πάει Κινγκς” ...