Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Η αποστολή για Τβέντε

Η αποστολή για Τβέντε

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Πέμπτης (12/12, 19:45) με την Twente, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Europa League, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά το τέλος του προγράμματος που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έκανε γνωστή την αποστολή.

Αυτή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπιανκόν, Κοστίνια, Κάρμο, Ελ Κααμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόη, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Μασούρας, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας, Γουίλιαν, Ορτέγκα, Μαρτίνς.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Η αποστολή για την Πόρτο

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στην Πορτογαλία. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το ...

Βρείτε μας στο Twitter