Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Επιστρέφει ο Αρχηγός!

Επιστρέφει ο Αρχηγός!

 

pegasus_LARGE_t_1041_105954163

Η Σταντάρ Λιέγης ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του δανεισμού του Γιάννη Μανιάτη από τον Ολυμπιακό! Ο Αρχηγός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια σημειώνοντας 2 τέρματα με τη φανέλα των Βέλγων.

Ο 30χρονος μέσος έδειξε να βρίσκει τα πατήματα του ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων. Πλέον μένει να δούμε τι πρόκειται να συμβεί με τον μέλλον του στο μεγάλο Λιμάνι. Να υπενθυμίζουμε ότι ο Μανιάτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Η ομάδα του Πειραιά έδειξε έμπρακτα τη στήριξη της στον παίχτη στις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το χειρουργείο. Η κατάσταση στο κέντρο του Ολυμπιακού είναι περίπλοκη με δεδομένο ότι το μέλλον των Κασάμι, Καμπιάσο είναι αβέβαιο ενώ οι σειρήνες για τον Μιλιβόγιεβιτς άρχισαν πάλι να ηχούν έντονα. Όλοι γνωρίζουμε τις ικανότητες του Γιάννη Μανιάτη αρκεί να γυρίσει γερός και δυνατός στα υψηλά επίπεδα που τον έχουμε συνηθίσει.

Ο ίδιος πρόσφατα δήλωσε ότι δεν έχει κάνει καμία κουβέντα μέχρι στιγμής με τον Ολυμπιακό αναφορικά με το μέλλον του. Η ολοκλήρωση του δανεισμού του σίγουρα θα επισπεύσει τις διαδικασίες και πλέον το μπαλάκι ρίχνεται στην πλευρά του Μάρκο Σίλβα που θα πάρει και την τελική απόφαση.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Στην Ιταλία πάλι ο Μανιάτης

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γιάννης Μανιάτης “έσπασε” τα κοντέρ με την επιστροφή του όμως είναι ...