Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / «Εξαιρετική παρουσία στο τουρνουά Baby Cup» (pics)

«Εξαιρετική παρουσία στο τουρνουά Baby Cup» (pics)

Με μαζική συμμετοχή και εξαιρετική παρουσία, η ακαδημία Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού, πήρε μέρος, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στο τουρνουά Baby Cup, που διοργάνωσε ο σύλλογος Αίαντας και πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Δημητρίου.

Οι μικροί αθλητές του συλλόγου μας, αγωνίστηκαν απέναντι σε αθλητές από ομάδες της Αττικής, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και απόλαυσαν τους αγώνες, ενώ σε όλους τους αγωνιζόμενους απονεμήθηκε αναμνηστικό κύπελλο για τη συμμετοχή τους.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Βασιλική Γραμματικοπούλου, δήλωσε στο olympiacossfp.gr, μετά τη λήξη των αγώνων τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για τη συμμετοχή των μικρών μας αθλητών σε αυτό το πάρτι του Ταε Κβο Ντο, γιατί πραγματικά σήμερα ήταν μια γιορτή του αθλήματος. Είχαμε πολλά ταλεντάκια, τα οποία έπαιξαν τους αγώνες τους, το χάρηκαν, πήραν τα κύπελλα τους και έφυγαν με ένα πλατύ χαμόγελο. Αυτός ο πρώτος μας αγώνας κλείνει με ένα πολύ ωραίο αισιόδοξο τρόπο. Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή των μικρών μας αθλητών σε τέτοιους αγώνες, καθώς έτσι μαθαίνουν την έννοια του υγιούς ανταγωνισμού, μαθαίνουν να μπαίνουν πειθαρχημένοι και να ακολουθούν το πρόγραμμα που πρέπει. Ο σεβασμός στον αντίπαλο είναι πολύ σημαντικός σε αυτή την ηλικία και επίσης γνωρίζουν άλλους αθλητές, από άλλες ομάδες, κοινωνικοποιούνται μέσα από τον αθλητισμό. Ευχαριστούμε πολύ τον σύλλογο του Αίαντα για την φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση των αγώνων».

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Πείτε την αλήθεια, γουστάρετε Μουρίνιο!

Τουλάχιστον 70 μηνύματα έχουμε λάβει αναφορικά με το νέο όνομα που ακούστηκε για τον πάγκο ...