Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Είναι αναβάθμιση ο Ντόρσει για τον Ολυμπιακό;

Είναι αναβάθμιση ο Ντόρσει για τον Ολυμπιακό;

Είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ “καλύτερος” από τον Κάναν;

Η πρόσφατη πρόταση του Ολυμπιακού στον Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει προκαλέσει συζήτηση σχετικά με το αν αποτελεί αναβάθμιση στη θέση 2 για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Ντόρσεϊ φαίνεται να έχει συμφωνήσει, ωστόσο, απομένει να μείνει ελεύθερος από τη Φενερμπαχτσέ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σύγκριση Στατιστικών στην Ευρωλίγκα (2023-2024)

Τάιλερ Ντόρσεϊ (2023-2024 με Φενερμπαχτσέ):

Αζάια Κάναν (2023-2024 με Ολυμπιακό):

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι το ελληνικό του διαβατήριο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αγωνιστεί ως Έλληνας στην Basket League, δίνοντας στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει μια επιπλέον θέση ξένου παίκτη για άλλες ενισχύσεις.

Ο Ντόρσεϊ, όντας νεότερος από τον Κάναν, φέρνει μια φρεσκάδα και δυνατότητα μακροχρόνιας παρουσίας στην ομάδα. Η ηλικία του επιτρέπει επίσης μεγαλύτερη αντοχή και προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις της ομάδας και των αγώνων.

Ο Αζάια Κάναν παρουσίαζε αστάθεια στις εμφανίσεις του, κάτι που συχνά δημιουργούσε προβλήματα στην απόδοση της ομάδας. Ο Ντόρσεϊ, από την άλλη, έχει δείξει ότι μπορεί να είναι πιο σταθερός και να δημιουργεί προσωπικές φάσεις, κάτι που ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη. Παρότι δεν είναι καθαρός “iso” παίκτης, η ικανότητά του να σκοράρει υπό πίεση είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

Η καλύτερη σεζόν της καριέρας του Ντόρσεϊ ήταν υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και μπορεί να προσφέρει άμεσα στην ομάδα. Η συνεργασία του με τον Μπαρτζώκα είναι ήδη δοκιμασμένη και επιτυχημένη.

Παρά τα θετικά του στοιχεία, ο Ντόρσεϊ δεν αποτελεί την καλαθομηχανή ή τον παίκτη σταρ που πολλοί φίλαθλοι ήλπιζαν να δουν στον Πειραιά. Ωστόσο, αν καταφέρει να αγγίξει τα παλιά του στάνταρ, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα περισσότερο από τον προκάτοχό του, παρέχοντας σταθερότητα και ποιότητα στη θέση 2.

Η πρόταση του Ολυμπιακού στον Τάιλερ Ντόρσεϊ φαίνεται να αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη αναβάθμιση για τη θέση 2. Με το ελληνικό του διαβατήριο, τη νεαρή του ηλικία και την εμπειρία του από την Ευρωλίγκα, ο Ντόρσεϊ μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις και να βοηθήσει την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η πόρτα με Ρίο Άβε τους βοηθάει όλους!

Ο διαύλος που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ρίο Άβε, ομάδες που ανήκουν ...

Βρείτε μας στο Twitter