Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Δύο και βλέπουμε από τους μικρούς

Δύο και βλέπουμε από τους μικρούς

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ποια ταλέντα θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, ωστόσο ήδη γνωρίζουμε για δύο νεαρούς παίκτες που έχουν ενημερωθεί για τις προθέσεις του προπονητή τους.

Εκτός από τον Αποστολόπουλο, και ο Χαράλαμπος Κωστούλας έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την καλοκαιρινή του προετοιμασία με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην αποστολή του. Ιδιαίτερα, για τον επιθετικό της ομάδας U19, πολλοί εκτιμούν ότι θα βρει θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών, καθώς θεωρείται ένα εξαιρετικά ταλαντούχο παιδί, για το οποίο ο Μεντιλίμπαρ έχει πολύ καλή άποψη.

Όσο περνά ο καιρός, ο Ισπανός προπονητής θα ανακοινώσει την τελική αποστολή της ομάδας, και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα συμπεριλάβει αρκετά ταλέντα από την ακαδημία των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Είναι ζωτικής σημασίας να αναδεικνύονται παίκτες από την ακαδημία, καθώς προσφέρουν μια δυναμική και φρέσκια πνοή στην πρώτη ομάδα. Η συμμετοχή των νέων παικτών από την ομάδα Κ-19 στην καλοκαιρινή προετοιμασία αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία για να αποδείξουν την αξία τους και να διεκδικήσουν μια θέση στο βασικό ρόστερ. Η ανάπτυξη των νεαρών ταλέντων είναι καθοριστική για το μέλλον του συλλόγου και συμβάλλει στη μακροπρόθεσμη επιτυχία του.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Έδειξε θετικά στοιχεία κόντρα στη Μαλίν

Το δεύτερό του φιλικό έδωσε ο Ολυμπιακός στην Ολλανδία, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της ...

Βρείτε μας στο Twitter