Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Διήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στη Σχολή Καρδίτσας

Διήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στη Σχολή Καρδίτσας

oly

Το διήμερο 25-26/10 θα βρεθούν στην Καρδίτσα ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών κ. Νάνος και οι προπονητές της Ακαδημίας κ.κ Πάντος, Παπαπαναγής.

Διήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στη Σχολή στην Καρδίτσα θα πραγματοποιήσει το διήμερο 25-26 Οκτωβρίου κλιμάκιο της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος και οι προπονητές της Ακαδημίας Τάσος Πάντος και Φώτης Παπαπαναγής θα ταξιδέψουν στην πόλη της Θεσσαλίας προκειμένου να επισκεφτούν τη νέα Σχολή του Δικτύου του συλλόγου και να παρακολουθήσουν μία πολύ σημαντική ομιλία με θέμα “Πνευματικότητα και Αθλητισμός” που είναι προς τιμήν του Αγίου Νέστωρα, προστάτη των αθλητών.

Τα στελέχη της Ακαδημίας μετά από πρόσκληση του προέδρου του Ολυμπιακού Καρδίτσας κ. Θόδωρου Παρθένη θα επισκεφτούν την Καρδίτσα και τις εγκαταστάσεις της Σχολής προκειμένου να προπονήσουν τα παιδιά της Σχολής, αλλά και παιδιά της περιοχής που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Οι ανοιχτές προπονήσεις που θα γίνουν από τον Τάσο Πάντο και τον Φώτη Παπαπαναγή αφορούν παιδιά γεννημένα από το 2002 έως το 2006. Επίσης, στο πρόγραμμα υπάρχει συνάντηση με τους προπονητές, αλλά και με τοπικούς φορείς.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η αποστολή για τον επαναληπτικό με τον Άρη

Δείτε την αποστολή για τον επαναληπτικό του προημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη: Οι επιλογές ...