Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Δεν έχει βγει απ’την εξίσωση ο Κίναν Έβανς

Δεν έχει βγει απ’την εξίσωση ο Κίναν Έβανς

Ο Κινάν Έβανς και το παγωμένο προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναμονή σχετικά με την απόκτηση του Κινάν Έβανς, καθώς το προσύμφωνο που είχε επιτευχθεί έχει παγώσει λόγω του σοβαρού τραυματισμού του παίκτη. Ακόμα δεν έχει ληφθεί τελική απόφαση για το αν θα προταθεί συμβόλαιο με διαφορετικούς όρους.

Η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί από τις καλοκαιρινές μεταγραφές. Αν ο Ολυμπιακός επενδύσει σε παίκτες γκαρντ με μεγάλα συμβόλαια και αυξημένο χρόνο συμμετοχής, το ενδεχόμενο απόκτησης του Έβανς θα δυσκολευτεί. Αντίθετα, αν οι μεταγραφικές κινήσεις λάβουν υπόψη την επιστροφή του Έβανς στις αρχές του 2025 και αποκτηθούν παίκτες με συγκεκριμένους ρόλους ή που μπορούν να καλύψουν περισσότερες θέσεις, τότε υπάρχει πιθανότητα να του προσφερθεί συμβόλαιο, παρά τους κινδύνους που συνεπάγεται αυτό το σενάριο.

Η απόφαση παραμένει ανοιχτή για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος εξετάζει όλες τις πιθανές επιλογές.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η πόρτα με Ρίο Άβε τους βοηθάει όλους!

Ο διαύλος που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ρίο Άβε, ομάδες που ανήκουν ...

Βρείτε μας στο Twitter