Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Δίπλα στον Βαγγέλη η Θύρα 7

Δίπλα στον Βαγγέλη η Θύρα 7

oly

Στο πλευρό του αδερφού Βαγγέλη από τη Γλυφάδα βρίσκεται για μία ακόμα φορά η Θύρα 7, που οργανώνει ψήσιμο και γλέντι την Παρασκευή (6/11), στη Θύρα 7 του Πειραιά, για να συνδράμει οικονομικά στην προσπάθεια που καταβάλλει ένας άνθρωπος προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του.

Αναλυτικά το κάλεσμα της Θύρας 7:

“ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΖΩΗ. Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠ’ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ. ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ , ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ , ΜΑΣ ΤΙΜΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ.

ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/11/2015 ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, Η ΘΥΡΑ 7 ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΨΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 7 ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΙΜΗ 5€, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ’ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 18:00 Μ.Μ. – 21:00 Μ.Μ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΟΒΟΛΟ ΤΟΥ.

ΒΑΓΓΕΛΑΡΑ ΜΑΧΗΤΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Αδέρφια ζείτε…

Πέρασαν 43 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 στο παλιό «Γ. Καραϊσκάκης», όπου 21 ...

Βρείτε μας στο Twitter