Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Για να παίξεις στον Ολυμπιακό, πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος και συγκεντρωμένος»

«Για να παίξεις στον Ολυμπιακό, πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος και συγκεντρωμένος»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο τελευταίο δεκάλεπτο. 

Αναλυτικά:

«Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Δεχτήκαμε μόνο δέκα πόντους στην Α΄ περίοδο, κάναμε πολύ καλή δουλειά αμυντικά. Στο ίδιο μοτίβο κύλισε  και η Β΄ περίοδος, ανεβάσαμε την διαφορά και ακόμα περισσότερο στην Γ΄. Γενικά το παιχνίδι πήγε όπως το  θέλαμε με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο που χαλαρώσαμε, δεχτήκαμε πολλούς πόντους και χάσαμε την διαφορά.

Σήμερα, είχα την δυνατότητα να χρησιμοποιήσω και τους νεαρούς παίκτες μας, αλλά δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκαν και είναι ένα καλό μάθημα γι’ αυτούς. Για να παίξουν στον Ολυμπιακό, πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι συγκεντρωμένοι και έτοιμοι. Ήμασταν νωθροί και χωρίς καθαρό μυαλό στο τελευταίο δεκάλεπτο και πραγματικά αισθάνομαι λίγο απογοητευμένος από την εμφάνιση των νεαρών μας, γιατί περίμενα περισσότερα.

Τώρα στρέφουμε την προσοχή στην Ευρώπη, έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια. Από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία για το ματς με την ΤΣΣΚΑ. Από σήμερα είχα την δυνατότητα να ξεκουράσω κάποιους παίκτες, όπως τον Τιλί για παράδειγμα που είχε ένα μικρό τράβηγμα,  για να είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια. Έχουν μείνει τέσσερα ματς για την ευρωλίγκα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί τίποτα δεν έχει κριθεί»

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Περί Εμβιλά

Ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν τις τελευταίες μέρες το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, είναι ο ...