Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Αύριο ξεκαθαρίζει του Βεζένκοφ!

Αύριο ξεκαθαρίζει του Βεζένκοφ!

Αύριο το πρωί, οι Τορόντο Ράπτορς θα πραγματοποιήσουν συνέντευξη τύπου όπου θα παρουσιαστούν οι Scottie Barnes, Immanuel Quickley, από τον πρόεδρο της ομάδας Masai Ujiri. Η συνέντευξη αυτή αναμένεται να φέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της πιθανής αποδέσμευσης του Σάσα Βεζένκοφ, με τις προθέσεις της διοίκησης να καθίστανται σαφείς καθώς και να θα δοθούν απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή γύρω από το μέλλον του στο επαγγελματικό μπάσκετ.

Το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι μια νέα ανταλλαγή του Βεζένκοφ σε άλλη ομάδα του ΝΒΑ. Με αυτόν τον τρόπο, η νέα του ομάδα θα μπορούσε να τον αποδεσμεύσει, ανοίγοντας τον δρόμο για την επιστροφή του στην Ευρώπη. Η ανταλλαγή αυτή θεωρείται προτιμότερη για τους Ράπτορς, καθώς ακόμα και αν αποδεσμευτεί άμεσα απ΄αυτούς αλλά και παράλληλα ο Βεζένκοφ παραιτηθεί από τα 6,6 εκατομμύρια δολάρια που έχει να λαμβάνει, η ομάδα του Τορόντο δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα για την απόκτηση άλλου παίκτη.

Σε περίπτωση που ο Βεζένκοφ τεθεί στη λίστα των waivers, ισχύει το γνωστό 48ωρο κατά το οποίο οποιαδήποτε ομάδα του ΝΒΑ μπορεί να τον υπογράψει με τα ίδια χρήματα χωρίς να τον ρωτήσει. Ωστόσο, αυτό το σενάριο δεν θεωρείται πιθανό, καθώς ο Βεζένκοφ έχει διαμηνύσει την πρόθεσή του να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Η συνέντευξη τύπου αύριο θα είναι κρίσιμη για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ. Με το NBA μορατόριουμ να έχει λήξει, τα νέα συμβόλαια των Scottie Barnes και Immanuel Quickley μπορούν πλέον να υπογραφούν και να γίνουν επίσημα. Αυτό ανοίγει τον δρόμο για τις τελικές αποφάσεις σχετικά με τον Βεζένκοφ και τη μελλοντική του καριέρα, είτε στο ΝΒΑ είτε στην Ευρώπη.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η πόρτα με Ρίο Άβε τους βοηθάει όλους!

Ο διαύλος που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ρίο Άβε, ομάδες που ανήκουν ...

Βρείτε μας στο Twitter