Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Από τέτοια ματς μόνον κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε»

«Από τέτοια ματς μόνον κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε»

Ο Μανώλης Παπαμακάριος μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του μόνο κέρδη θα μπορεί να έχει από το συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο έμπειρος γκαρντ:

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ καλό παιχνίδι για μας, αυτό με τον Ολυμπιακό. Λέω πολύ καλό διότι από τέτοια ματς μόνον κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε. Αυτό που μας ενδιαφέρει πάνω από όλα, είναι να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα, να είμαστε αξιοπρεπείς.

Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε στους προηγούμενους αγώνες. Διαφωνώ με αυτούς που λένε ότι τέτοιου είδους παιχνίδια δεν αποτελούν κριτήριο. Αυτά τα ματς, σου δείχνουν μέχρι που μπορείς να φθάσεις. Κι εμείς μπορούμε να φθάσουμε πιο ψηλά από τη θέση που βρισκόμαστε τώρα. Είμαι σίγουρος ότι στον δεύτερο γύρο, θα δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες.

Για μένα, τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, έχουν πάντα ιδιαιτερότητες. Έπαιξα στον Ολυμπιακό και πάντα με υποδέχονται όλοι με αγάπη. Έζησα πολύ όμορφες στιγμές και ένα κομμάτι της καρδιάς μου θα βρίσκεται πάντα σε μια γωνίτσα στο ΣΕΦ».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τι κάνει και τι Δεν κάνει ο Πετρούσεφ: Player Analysis – Scouting report

Ο Πετρούσεφ ίσως γίνει μετά τον Λο, η σπουδαιότερη προσθήκη εντός της σεζόν, φτάνει να ...