Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ανσαριφάντ:”Αν παραμείνω σίγουρα θα παλέψω για τον τίτλο”

Ανσαριφάντ:”Αν παραμείνω σίγουρα θα παλέψω για τον τίτλο”

 

Τον απολογισμό της σεζόν που πλησιάζει στο τέλος της, αλλά και οριοθέτηση των στόχων της επόμενης περιόδου έκανε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στη NOVA, θέτοντας όμως ως αμφίβολη την παραμονή του στην ομάδα. «Αυτή τη σεζόν δεν καταφέραμε να κάνουμε τους φιλάθλους χαρούμενους, όπως θα ήθελαν. Αλλά οι πραγματικοί οπαδοί και όσοι πραγματικά αγαπούν τον Ολυμπιακό, πιστεύω πως νοιάζονται για την ομάδα. Αγαπούν τον Ολυμπιακό, τον σύλλογο, ανεξάρτητα αν μία χρονιά βγει πρωταθλητής ή όχι. Δεν απογοητεύονται, να πουν τελείωσε, αυτό ήταν», είπε μεταξύ άλλων και για τη νέα σεζόν ανέφερε:
«Αν παραμείνω σίγουρα θα παλέψω για τον τίτλο, όπως και σε αυτή τη σεζόν προσπαθούσα πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Αν την επόμενη χρονιά παραμείνω στην ομάδα, είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσω να κάνω τους οπαδούς μας ευτυχισμένους. Και να είναι η φανέλα του Ολυμπιακού στην κορυφή όπως πάντα».
Για το στόχο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, είπε: «Θα δούμε τους δύο τελευταίους αγώνες. Ελπίζω ο Θεός να μου δώσει επιτυχία και υγεία. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να βγω πρώτος σκόρερ».
Και για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό τόνισε: «Ειλικρινά σέβομαι πολύ τον Παναιτωλικό ως ομάδα. Είναι καλός σύλλογος και καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Θα έχουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Αλλά όταν παίζουμε στην έδρα μας με τους οπαδούς μας, αποκτούμε πλεονέκτημα. Και πιστεύω ότι πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό για να είμαστε νικητές στο τέλος του αγώνα».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Ανσαριφάντ!

Ο Καρίμ Ανσαριφάντ αποτελεί κι επίσημα πλέον, μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού.