Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ή πουλάς ή λύνεις συμβόλαια!

Ή πουλάς ή λύνεις συμβόλαια!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έχει εκφράσει την επιθυμία του να περιορίσει το ρόστερ της ομάδας σε περίπου 25 παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθούν αρκετές πωλήσεις και αποδεσμεύσεις παικτών που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν. Με τη μείωση του αριθμού των παικτών, η ομάδα θα μπορέσει να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά και να εστιάσει στις ανάγκες της με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Μοιραία, ο Ολυμπιακός προσδοκά να αντλήσει το δυνατόν περισσότερα έσοδα από την πώληση των δανεικών παικτών και να διαχειριστεί καλύτερα τους πόρους του. Οι παίκτες που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν περιλαμβάνουν αρκετούς που φέτος ήταν δανεικοί σε άλλες ομάδες και οι οποίοι είτε θα πωληθούν είτε θα αποδεσμευτούν με αμοιβαία συμφωνία. Αυτή η διαδικασία είναι κρίσιμη για τη διασφάλιση της οικονομικής βιωσιμότητας του συλλόγου και για την ενίσχυση της αγωνιστικής του απόδοσης.

Παρακάτω είναι μια επισκόπηση των παικτών που είναι δανεικοί και των πιθανών ενεργειών για τον καθένα:

  1. Πεπ Μπιέλ: Λήγει το 2027. Δεν έπαιξε πολύ στη Γερμανία, αλλά υπάρχει πρόθεση για επανένταξη του παίκτη στο ρόστερ για μια τελευταία ευκαιρία.
  2. Ουσεϊνού Μπα: Λήγει το 2024, πιθανή πώληση για 1-1,5 εκατομμύρια ευρώ.
  3. Ραμόν: Λήγει το 2027. Δεν έχει κακό όνομα στη λατινική Αμερική, ίσως βρεθεί κάτι αν και το πιθανότερο είναι ο νέος δανεισμός.
  4. Πέπε: Λήγει το 2025.
  5. Αγκιμπού Καμαρά: Λήγει το 2025, πιθανή πώληση για 1 εκατομμύριο ευρώ.
  6. Πιέρ Κουντέ: Λήγει το 2024. Πιθανή πώληση όσο όσο ή αμοιβαία λύση συμβολαίου με το λιγότερο δυνατό τίμημα.
  7. Μάριος Βρουσάι: Λήγει το 2024. Πιθανή πώληση όσο όσο ή αμοιβαία λύση συμβολαίου με το λιγότερο δυνατό τίμημα.
  8. Τζόρνταν Χόλσγκροουβ: Λήγει το 2025. Δεν αποκλείεται να πάρει ευκαιρία από τον Μεντιλίμπαρ αν αναρρώσει από τον τραυματισμό του, καθώς έκανε καλή χρονιά πέρυσι με την Εστορίλ.
  9. Αθανάσιος Ανδρούτσος: Λήγει το 2026.
  10. Μαξιμιλιάνο Λοβέρα: Λήγει το 2025, πιθανή πώληση για 800 χιλιάδες ευρώ.

Για τους υπόλοιπους παίκτες που τα συμβόλαιά τους λήγουν το 2025, το πιθανότερο είναι να λυθεί το συμβόλαιό τους κοινή συναινέσει ή με μικρό τίμημα. Οι ομάδες που θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν περιλαμβάνουν την τρέχουσα ομάδα των δανεικών αλλά και άλλες από την Ευρώπη, με στόχο την εξασφάλιση εσόδων και την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μεντιλίμπαρ:”Είδα πράγματα που μου άρεσαν”

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 στο πρώτο του φιλικό απέναντι στον Άγιαξ, όμως οι ενδείξεις ...

Βρείτε μας στο Twitter