Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Άσε ρε πονηρέ, αλεπουδιάρη!

Άσε ρε πονηρέ, αλεπουδιάρη!

Οι Πονηρές Δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν: Mind games all the way

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, γνωστός για τις στρατηγικές του δηλώσεις, επιδιώκει να επηρεάσει ψυχολογικά τον Γιώργο Μπαρτζώκα ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τετάρτης. Με τις δηλώσεις του, προσπαθεί να μπει στο μυαλό του αντιπάλου, να τον υποτιμήσει και να του δημιουργήσει ανασφάλεια.

Οι δηλώσεις

«Άκουσα ότι ο φίλος μου ο Μπαρτζώκας μίλησε πάλι για μένα. Φίλε μου, σταμάτα να μιλάς για μένα. Ο καθένας να κάνει τη δουλειά του. Στο μέλλον μπορείς να πάρεις κάποια Ευρωλίγκα, δεν χρειάζεται να ζηλεύεις. Ξέρω ότι είναι κάτι που θέλει. Στο προηγούμενο παιχνίδι πάλι είπε για μένα. Κάνε τη δουλειά σου, μην αναφέρεσαι στο όνομά μου στη συνέντευξη Τύπου».

Ο Αταμάν προσπαθεί να σπείρει αμφιβολίες και να δημιουργήσει ψυχολογική πίεση στον Μπαρτζώκα, γνωρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τον επερχόμενο αγώνα. Υποτιμά τον Μπαρτζώκα λέγοντας του για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, επιχειρώντας να του δημιουργήσει ανασφάλεια. Ο Μπαρτζώκας, που έχει βγει σε συνεχόμενες σεζόν προπονητής της χρονιάς στην Ευρωλίγκα, καλείται να παραμείνει ψύχραιμος και να αγνοήσει τις προσπάθειες ψυχολογικού πολέμου του Αταμάν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, γνωστός για τη σοβαρότητα και την αφοσίωσή του στο παιχνίδι, καλείται να παραμείνει ψύχραιμος και να διατηρήσει την αυτοπεποίθηση και τη συγκέντρωση της ομάδας του, προετοιμάζοντας τους παίκτες για τον επερχόμενο κρίσιμο αγώνα στο ΣΕΦ.

Οι πονηρές δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν αποτελούν μια προσπάθεια να δημιουργήσει ψυχολογική πίεση στον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Η υποτίμηση και οι αναφορές στην Ευρωλίγκα στοχεύουν στο να δημιουργήσουν ανασφάλεια στον προπονητή του Ολυμπιακού. Η αντίδραση του Μπαρτζώκα και η ικανότητά του να διαχειριστεί αυτόν τον ψυχολογικό πόλεμο θα είναι καθοριστικές για την έκβαση του επόμενου αγώνα, όπου ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Έντσο Ντίαζ στέλνουν οι Αργεντίνοι

Ο Ολυμπιακός Ενδιαφέρεται για τον Έντσο Ντίαζ της Ρίβερ Πλέιτ Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της ...

Βρείτε μας στο Twitter