Αρχική / ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ / Άρθρα αναγνωστών: Κωνσταντίνος Ζώνιος

Άρθρα αναγνωστών: Κωνσταντίνος Ζώνιος

Μέσα σε ελάχιστες ώρες, ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα των kokkina.gr και έχετε ήδη στείλει τα άρθρα σας! Εγκαινιάζουμε λοιπόν και ελπίζουμε να παγιωθεί και να γίνει μια νέα κατηγορία στην ιστοσελίδα, τα άρθρα αναγνωστών με τον Κωνσταντίνο Ζώνιο

Ο Ολυμπιακός μας δυστυχώς η ευτυχώς έχει φτάσει σε μια τελματωμένη κατάσταση και χρειάζεται η καταβολή μεγάλης προσπάθειας για να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα!

Επιθυμητά επίπεδα αφενός στην ίδια τη διοίκηση καθώς επίσης και στο λαό του! Ένα τεράστιο μέρος του κόσμου συμπεριλαμβανομένου και εμένα του ίδιου δεν έχουμε βιώσει πέτρινα χρόνια! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλοι έχουμε συνδυάσει το Θρύλο μας με νίκες και χαρές! Το νόμισμα όμως έχει δυο πλευρές! Οφείλουμε να στηρίξουμε την ομάδα σε κάθε δυσκολία όπως και αυτή μας στήριζε με τις χαρές που μας προσέφερε στην καθημερινότητα μας!

Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά μια ομάδα! Είναι τρόπος ζωής, είναι συναισθήματα, είναι η καθημερινότητα μας! Σαν άνθρωποι οφείλουμε να μην είμαστε παρελθοντολαγνοι διότι αυτό υποδηλώνει στασιμότητα ενώ η ομάδα μας εξελίσσεται και μεγαλώνει μαζί με αυτή πρέπει να μάθουμε να εξελισσόμαστε και εμείς και σίγουρα η διοίκηση θα μας ανταποδώσει όλη την αγάπη, τη στήριξη και την εξέλιξη που αναμένουμε! Οφείλουμε να αγκαλιάσουμε από τον πρώτο άνθρωπο στην ομάδα έως τον τελευταίο διότι όσο κλισέ και αν ακούγεται εμείς είμαστε ο 12ος παίχτης! Και ένας παίχτης μπορεί να μην αλλάξει μια ομάδα αλλά όλοι μαζί μπορούμε.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Συνεχίστε ότι κάνετε!

“Ο Σλούκας υπέγραψε στη Ρεάλ”, “Ο Λάρυ πάει απέναντι”, ο Σάσα το καλοκαίρι πάει Κινγκς” ...