Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Μένουμε συγκεντρωμένοι και δεν ακούμε τι γίνεται έξω»

«Μένουμε συγκεντρωμένοι και δεν ακούμε τι γίνεται έξω»

Η ήττα από την Μπασκόνια «πόνεσε» τους παίκτες του Ολυμπιακού όπως σημείωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αλλά η καλύτερη απάντηση, δόθηκε στο παρκέ.

«Είχαμε μεγάλη θέληση για το σημερινό παιχνίδι. Η ήττα από την Μπασκόνια μας πόνεσε πολύ. Ξέραμε παρ’ όλα αυτά ότι η Μακάμπι είναι μια απρόβλεπτη ομάδα, παίξαμε χαμηλά και εκεί βρήκαμε το κλειδί για το παιχνίδι.

Μετά την ήττα από την Μπασκόνια δεν περάσαμε καλά. Όταν χάνεις με αυτόν τον τρόπο οι επόμενες μέρες είναι δύσκολες. Σίγουρα και άλλες ομάδες χάσανε με μεγάλη διαφορά από την Μπασκόνια το σημαντικό είναι να κοιτάς ψηλά και να έχεις πάνω το κεφάλι την επόμενη μέρα.

Το τι γίνεται έξω από το γήπεδο δε μας ενδιαφέρει. Παλεύουμε και χύνουμε κιλά ιδρώτα σε κάθε προπόνηση. Μένουμε συγκεντρωμένοι και δεν ακούμε τι γίνεται έξω. Άλλωστε κάποια στιγμή σε αποδοκιμάζουν και κάποια άλλη σε αποθεώνουν.

Νομίζω σήμερα πήραμε αυτό που μας έδωσε η άμυνα. Είχαμε πλεονέκτημα μέσα στο καλάθι και με τον Μιλουτίνοφ και με τον ΜακΛίν. Υπερισχύσαμε και στην δύναμη και στην ταχύτητα, οι ψηλοί μας διάβασαν την άμυνα και έτσι πήραμε το αποτέλεσμα»

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Επίδειξη δύναμης, κόντρα στην Βουλιαγμένη

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του, πέρασε νικηφόρα από το Κολυμβητήριο του Λαιμού, επικρατώντας με ...