Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Για την πρόκριση στους «16»!

Για την πρόκριση στους «16»!

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, υποδέχεται τη Λογκρόνιο την Τρίτη (9/1) στις 19:00(ΟTESport6HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» στον επαναληπτικό που θα κρίνει την πρόκριση στους «16» του CEV Challenge Cup.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να υπερασπιστούν  τη νίκη στο τάι μπρέικ που πανηγύρισαν στο πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, στην οποία πέρσι έφτασαν μέχρι τον τελικό. H προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας με βίντεο και προπόνηση.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή για το παιχνίδι με την Λογκρόνιο αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

«Εμπιστοσύνη στην ομάδα μου»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Την Τρίτη αντιμετωπίζουμε και πάλι τη Λογκρόνιο, η οποία είναι μια αρκετά καλή και ισορροπημένη ομάδα όπως φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία. Το γεγονός ότι κερδίσαμε εκτός έδρας δεν πρέπει να μας εφησυχάσει αφού η πρόκριση δεν έχει κριθεί. Ωστόσο έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για αυτό το ματς και θα είμαστε εμείς αυτοί που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση».

*Στο παιχνίδι με τη Λογκρόνιο ισχύει το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

*Εισιτήρια θα διατίθενται ανήμερα του αγώνα από το εκδοτήριο στο κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» από τις 17:00, μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...