Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Εξαιρετικός παίκτης ο Σπανούλης, παίζει σαν ομάδα ο Ολυμπιακός»

«Εξαιρετικός παίκτης ο Σπανούλης, παίζει σαν ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο Τρέι Τόμκινς αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως προσοχή δεν πρέπει να περιοριστεί μόνο στον Σπανούλη, αλλά σε όλους τους παίκτες. 

«Νιώθουμε καλά. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, διότι ξέρουμε πόσο σκληρό είναι να παίζεις με τον Ολυμπιακό. Εμπιστεύομαι την ομάδα μου και πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης τους, η επιστροφή του θα είναι μια επιπλέον δόση ενέργειας και ταλέντου στο ρόστερ και ένα εξτρά κίνητρο για τον κόσμο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι τον οποιονδήποτε. Ο Σπανούλης είναι εξαιρετικός, αλλά πρέπει να εστιάσουμε και στους υπόλοιπους, όπως τους Πρίντεζη και Παπανικολάου, γιατί λειτουργούν σαν ομάδα. Δεν πρέπει να εστιάσουμε σε έναν παίκτη, όσο καλός κι αν είναι». Σημείωσε ο Αμερικάνος της Ρεάλ.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η στατιστική σύγκριση Ολυμπιακού και Π.Α.Ο.Κ.

Το κρίσιμο παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της Super League ανάμεσα στον Π.Α.Ο.Κ. και τον ...