Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Δεν έχω αποφασίσει για παίκτη ακόμη»

«Δεν έχω αποφασίσει για παίκτη ακόμη»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την σημερινή εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στην Κύμη, τονίζοντας παράλληλα πως δεν θα βιαστεί να επιλέξει παίκτη για να ενισχύσει την θέση «4».

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: 

Για τους διαρκείς τραυματισμούς που προκύπτουν και τον αναγκάζουν ν’ αναπροσαρμόζει τα πλάνα του:

«Πρέπει να προχωρήσουμε και να δουλέψουμε. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες και τους θεωρώ ικανούς για την ομάδα. Αν δεν πίστευα σε κάποιον δεν θα βρισκόταν στο ρόστερ. Είναι όλοι ισάξιοι. Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο, υπήρχαν κενά σήμερα στο παιχνίδι και σίγουρα μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας περισσότερο και να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας».

Για το γεγονός ότι μοίρασε σήμερα τον χρόνο συμμετοχής:

«Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή ν’ αναπληρώσουν τα κενά που προκύπτουν. Οι παίκτες είχαν αρκετά υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης και διάθεσης σήμερα, σεβαστήκαμε τον αντίπαλο και τον εαυτό μας και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνισή τους».

Για το πότε ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη μετά τον τραυματισμό του Τιλί:

Ακόμα είναι πολύ νωρίς, δεν έχω πάρει αποφάσεις. Υπάρχουν τρεις παίκτες σε κάθε θέση αυτή την στιγμή, οπότε δεν βιαζόμαστε να καταλήξουμε κάπου. Αν πάρουμε παίκτη, θα πάρουμε καλό παίκτη».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

«Εξαιρετική άμυνα ο Ολυμπιακός»

Στην εξαιρετική λειτουργία του Ολυμπιακού, στάθηκε ο Μπράιντον Χομπς, τονίζοντας πως αυτό ήταν το στοιχείο ...