Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Να δείξουμε χαρακτήρα, μέσα σε μια δύσκολη έδρα»

«Να δείξουμε χαρακτήρα, μέσα σε μια δύσκολη έδρα»

Ο Πάμπλο Πριχιόνι περιμένει ένα σκληρό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και γι’ αυτόν τον λόγο η ομάδα του πρέπει να δείξει χαρακτήρα και να έχει διάρκεια στην απόδοσή της, προκειμένου να πάρει τη νίκη.

Συγκεκριμένα ο κόουτς των Βάσκων είπε:

«Είναι το ξεκίνημα μιας όμορφης διοργάνωσης, πάνω στην οποία έχουμε εναποθέσει πολλές ελπίδες και θέλουμε να την απολαύσουμε. Όταν χάνεις καλούς παίκτες  ομάδα αποδυναμώνεται, αλλά δεν πρέπει να μιλάς γι’ αυτούς που απουσιάζουν, αλλά γι’ αυτούς που είναι εδώ. Και οι δύο ομάδες έχουν αρκετούς παίκτες που μπορούν να παίξουν καλά στο παιχνίδι. Η ένταση του αγώνα θα είναι υψηλή, γι’ αυτό κι εμείς θα πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο, όσο το δυνατόν ψηλότερα, να δείξουμε χαρακτήρα μέσα σε μια δύσκολη έδρα και να έχουμε σταθερή απόδοση, να παλέψουμε και στο τέλος να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...