Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Δια περιπάτου στους «8» του Κυπέλλου

Δια περιπάτου στους «8» του Κυπέλλου

Ο στόχος επετεύχθη για τον Ολυμπιακό που πέρασε με χαρακτηριστική άνεση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας εκτός έδρας με 88-50 της Νίκης Λευκάδας.

Ο «ερυθρόλευκες»  πήραν από την αρχή του αγώνα το προβάδισμα στο σκορ και σε κανένα σημείο δεν αμφισβητήθηκε η ανωτερότητα τους παίρνοντας τη νίκη πρόκριση. Στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου η Εβίνα Μάλτση ένιωσε ενοχλήσεις και η coach Καπογιάννη προτίμησε να την κρατήσει στον πάγκο προκειμένου να προφυλαχθεί εν όψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Πλέον όλοι στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην πρεμιέρα του Eurocup την προσεχή Τετάρτη (11/10 18:00) στο ΔΑΚ Γλυφάδας με αντίπαλο την Πολωνική Γκορζόφ.

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Σπηλιώτης, Τελίδου 11, Τσινέκε 5, Γουίτεντ, Αρώνη, Τσαμπούρη 3, Μπάρκα Μ., Ντάνχαμ 13, Όστρια 4, Τσέρου 2, Μπάρκα Α., Κοντογεώργου 4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (Καπογιάννη): Μάζιτς 9, Σταμάτη 7, Σπυριδοπούλου 7, Χατζηνικολάου 3, Μπαλτά, Μάλτση 7, Κοσμά 2, Χαλιβέρα 5, Σωτηρίου 11, Καλτσίδου 8, Άντερσον 8, Μακόλι 21

Η Ελένη Καπογιάννη δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο osfp.gr : «Θα ήθελα να συγχαρώ τις αθλήτριες μου για το πολύ καλό και σοβαρό ξεκίνημα που κάναμε στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Δείξαμε αρκετή διάθεση, σοβαρότητα και προσπάθεια, απέναντι σε μια ομάδα που είχε το κίνητρο να παίξει εναντίον μας, στην έδρα της και έδωσε το 100% των δυνατοτήτων της. Από σήμερα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι μας, την Τετάρτη για το Euro Cup.»

H Εβίνα Σταμάτη δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο osfp.gr :«Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στις επίσημες διοργανώσεις. Αμυντικά πετύχαμε τον στόχο που είχαμε θέσει πριν τον αγώνα, να μην δεχθούμε παραπάνω από 50 πόντους, ενώ στην επίθεση δείξαμε αρκετή ενέργεια και παραμείναμε προσηλωμένες στο πλάνο μας. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, αισθανόμαστε πάρα πολύ καλά και την επόμενη Τετάρτη θέλουμε να κάνουμε μια εξίσου καλή αρχή και στις Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, μπροστά στον κόσμο μας, που πάντα μας δίνει την παραπάνω ώθηση μέσα στον αγώνα».

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μη μας γίνει συνήθειο…

Μια ακόμα μαύρη σελίδα, ανήμερα των γενεθλίων των 99 του χρόνων έγραψε ο Ολυμπιακός και ...