Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / «Θέλει Ολυμπιακό ο Ζιγέ»

«Θέλει Ολυμπιακό ο Ζιγέ»

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο Γκιγιόμ Ζιγέ θέλει ν’ αποδεσμευτεί από τη Ναντ και να συνεχίσει την καριέρα του στο Ολυμπιακό.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα «20minutes.fr», ο Βέλγος χαφ ζήτησε από τους διοικούντες του γαλλικού συλλόγου να λύσουν την συνεργασία τους (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018), απαντώντας μάλιστα αρνητικά στην πρόταση που του έγινε για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2019.

Ο έμπειρος μέσος βλέπει με πολύ καλό μάτι το να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς έχει συνεργαστεί με τον Μπέσνικ Χάσι στο παρελθόν (στην Άντερλεχτ) ενώ γνωρίζεται πολύ καλά και με τον Φρανσουά Μοντεστό. Επιπλέον, η πρόταση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός ικανοποιεί τις απαιτήσεις του 33χρονου Βέλγου (οι Γάλλοι κάνουν λόγο για προσφορά που θ’ αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ).

Η πλευρά του παίκτη γνωρίζει πως ο Ολυμπιακός δεν θα περιμένει για πολύ ακόμη και ασκεί πίεση στους διοικούντες της Ναντ, προκειμένου να λύσουν κοινή συναινέσει το συμβόλαιό, ώστε να μπορέσει να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...