Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Πρώτη στο Ρέντη για τους «ερυθρόλευκους»

Πρώτη στο Ρέντη για τους «ερυθρόλευκους»

Η νέα αγωνιστική περίοδος άρχισε επίσημα, για τον Ολυμπιακό, το πρωί της Τετάρτης, 14 Ιουνίου 2017. Οι ποδοσφαιριστές του Μπέσνικ Χάσι, συγκεντρώθηκαν το πρωί, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να «βάλουν μπροστά» για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, 20 ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών: Μποτία, Μπουχλάκης, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ντουμάνης, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μεγαρίτης, Ρισβάνης, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τόλι, Βέργος, Βιάνα, Βρουσάι, Κασάμι. Το πρώτο ραντεβού ήταν στο Metropolitan, στις 8 π.μ., όπου οι ποδοσφαιριστές περνούσαν, σταδιακά, από αιματολογικές εξετάσεις.

Στη συνέχεια, μετέβαιναν στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, όπου χωρισμένοι σε γκρουπ, άρχισαν να περνούν από εργομετρικές εξετάσεις. Αυτές θα ολοκληρωθούν αύριο και αμέσως μετά, ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα κάνει γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα μεταβούν στην Αυστρία, την Παρασκευή το πρωί, για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...