Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Να το πάρουμε για την Ελλάδα!» (vid)

«Να το πάρουμε για την Ελλάδα!» (vid)

Τρελαμένος ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανυπομονεί για τον αυριανό τελικό κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να σηκώσει το τρόπαιο μπροστά σε 15.000 Τούρκους.

«Θα είναι μια καλή αρχή να ξεκινήσουμε μία παράδοση. Είμαστε λίγο άτυχοι σε αυτόν τον τομέα, να παίζουμε δηλαδή με την οικοδέσποινα τελικό, παρ’ όλα αυτά εμείς είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας, στη ομάδα μας κι έχουμε πει πως αν είμαστε εμείς καλά και δείξουμε τον καλό μας εαυτό, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα». Είπε αρχικά ο διεθνής γκαρντ.

Για την παρουσία της ομάδας στον τελικό:

«Όταν παίζεις στον τελικό διεκδικείς ένα τρόπαιο. Άσχετα αν το έχει πάρει δύο, δέκα είκοσι φορές, ένα τρόπαιο είναι ένα τρόπαιο, πόσο μάλλον όταν παίζεις σε μία τέτοια ατμόσφαιρα κι έχεις από πίσω σου ένα άγχος. Κακά τα ψέματα παίζουμε με μία τούρκικη ομάδα στην Κων/πολη, ξέρουμε ότι αυτό το ματς αύριο δεν είναι μόνο σε αθλητικά επίπεδα, είναι και σε εθνικά και σε πολιτιστικά και για εμάς είναι πολύ σημαντικό κι ένα κίνητρο παραπάνω». 

Για τον κόσμο της ομάδα που βρίσκεται στην Πόλη:

«Εχθές ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, πραγματικά νιώθαμε λες και παίζαμε στο σπίτι μας, μέσα στην Ελλάδα. Ξέρουμε ότι αύριο δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα επειδή θα έχουν 15.000 Τούρκους, αλλά δεν τους φοβόμαστε. Έχουμε πει κι άλλες φορές πως ό,τι επιτυχίες κάνουμε, είναι για να κάνουμε περήφανο τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αυτό θα κάνουμε και αύριο. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να κάνουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού περήφανο για εμάς και να μας υποδεχτεί με αγκαλιές και ενθουσιασμό».

Για το συναίσθημα που προκαλεί η κατάκτηση αυτού του τροπαίου:

«Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα, επειδή το έχω ζήσει. Γυρνάς στο αεροδρόμιο και βλέπεις 15.00 κόσμο να σ’ αποθεώνει και να σε υποδέχεται. Έτσι όπως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα με την κρίση, ο κόσμος περιμένει μία τέτοια επιτυχία για να βγει να πανηγυρίσει».    

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...