Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Δεν είναι καιρός για πανηγύρια» (vid)

«Δεν είναι καιρός για πανηγύρια» (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ικανοποιημένος μετά τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ, αλλά η δουλειά δεν έχει τελειώσει και η ομάδα πρέπει να συγκεντρωθεί, εν όψει του μεγάλου τελικού.

«Δεν είμαι άνθρωπος των συγκινήσεων. Το έχουμε πει πάρα πολλές φορές τις τελευταίες ημέρες ότι, το κάθε Final 4 είναι διαφορετικό. Είναι πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε να έχουμε την ομάδα στις δύο, πλέον, καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για το 2017. Δεν είναι καιρός για πανηγύρια, ούτε για τίποτα. Είναι καιρός να συγκεντρωθούμε και α προετοιμαστούμε για έναν τελικό. Ο καθένας πρέπει να ξεκινήσει την συγκέντρωσή του, για να είναι έτοιμος την Κυριακή». Σημείωσε αρχικά και συνέχισε:

«Όχι σε καμία περίπτωση, είμαστε ομάδα που κοιτάμε τον εαυτό μας, πως θα παρουσιαστούμε δηλαδή εμείς όσο το δυνατόν καλύτεροι. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και όταν κάνουμε σωστά τα πράγματα που έχουμε να κάνουμε, μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε παιχνίδι και αυτό δεν αλλάζει τώρα, επειδή πρόκειται για έναν τελικό Final 4».

Ολοκληρώνοντας ο διεθνής φόργουορντ είπε:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στο προπονητικό σταφ, για την πνευματική ηρεμία που είχε η ομάδα και στα 40 λεπτά. Είχε την διάρκεια και την προσήλωση στο πλάνο της και σε κανένα σημείο δεν φοβήθηκε το παιχνίδι, γιατί ήξερε πως όταν συγκεντρωθεί και αρχίσει να ελέγχει λίγο τις 50-50 μπάλες και να παίζει πιο δυναμικά στην άμυνα, θα βρει τον τρόπο να γυρίσει το παιχνίδι, όπως και έγινε. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο Β΄ ημίχρονο, πήραμε τις 50-50 μπάλες, ήμασταν πιο σκληρή στην άμυνα, πήραμε σημαντικά επιθετικά ριμπάουντ. μετά μπήκανε τα σουτ και ουσιαστικά πήραμε το παιχνίδι».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μη μας γίνει συνήθειο…

Μια ακόμα μαύρη σελίδα, ανήμερα των γενεθλίων των 99 του χρόνων έγραψε ο Ολυμπιακός και ...