Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Ο κόουτς μας είπε να παίξουμε σκληρά και αυτό κάναμε»

«Ο κόουτς μας είπε να παίξουμε σκληρά και αυτό κάναμε»

Ο Ολυμπιακός έπαιξε πιο σκληρά στο Β΄ ημίχρονο και αυτή ήταν η συνθήκη που τον βοήθησε να φτάσει στη νίκη, σύμφωνα με τον Έρικ Γκριν.

«Είναι απίστευτο συναίσθημα. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι για την Κυριακή και τώρα θα πανηγυρίσουμε γι’ αυτό. Ένιωσα υπέροχα που έβαλα αυτά τα μεγάλα σουτ, μετά από κάποια εύκολα που έχασα, που υπό φυσιολογικές συνθήκες τα βάζω».

Για τον Βασίλη Σπανούλη:

«Όλοι ξέρουμε ότι ο Σπανούλης θα το κάνει αυτό. Ξέρουμε ότι ακόμα και να έχει μία, δύο, τρεις κακές περιόδους, στο τέλος θα εμφανιστεί. Ήμασταν καλά στο ημίχρονο, κάναμε καλή δουλειά. Παραμείναμε κοντά στους μέσους όρους μας, ο κόουτς μας είπε να παίξουμε σκληρά και αυτό κάναμε».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ο αποδεκατισμένος Ολυμπιακός ταπείνωσε την ΤΣΣΚΑ!

Ο αποδεκατισμένος Ολυμπιακός (εκτός μάχης ήταν οι τραυματίες Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Τέιλορ Ρότσεστι και ...