Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Να δώσω το 150% στο παρκέ» (vid)

«Να δώσω το 150% στο παρκέ» (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην καριέρα σε Final 4 και ανυπομονεί να ζήσει αυτή την μοναδική εμπειρία.

Η κάμερα της Ευρωλίγκα περίμενε τους «ερυθρόλευκους» στο ξενοδοχείο και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τοποθετήθηκε λίγα 24ωρα πριν τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ.

Για την πρώτη του συμμετοχή σε Final 4 και τι του έχουν πει οι συμπαίκτες του που έχουν βρεθεί ξανά στην συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης:

«Μου είπαν ότι πρόκειται για το σπουδαιότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σ’ έναν αθλητή στην Ευρώπη. Επίσης μου είπαν ότι μπορεί να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στην ζωή μου, οπότε πρέπει να βγω στο γήπεδο και να δώσω το 150%».

Αν μετά από 35 παιχνίδια (30 κανονική περίοδος, 5 πλέι-οφ), η ομάδα είναι έτοιμη σε ικανοποιητικό βαθμό να παίξει στο Final 4:

«Ήταν μια μεγάλη σε διάρκεια σεζόν, πολύ δύσκολη, στα πλέι-οφ παίξαμε πέντε παιχνίδια. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς διότι δείξαμε τον χαρακτήρα μας, την δύναμη της ομάδας μας, αποδεικνύοντας ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ στο Final 4».

Για την ΤΣΣΚΑ:

«Είναι πολύ καλή, πολύ ταλαντούχα ομάδα, παίζει πολύ καλά στην επίθεση. Εμείς πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα για να πάρουμε τη νίκη. Ακόμη όμως και να παίξουμε καλή άμυνα θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι για 40 λεπτά».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...